Gå til innhold

Musematte og mus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kjører en kombinasjon av Logitech G5 og Func Surface. Veldig fornøyd med denne kombinasjonen og vil ikke skifte med det første. Vektsystemet i G5 gjør at du kan endre vekta på musa etter ditt eget ønske. Mener jeg er et godt valg :)

 

 

EDIT: Ang. MX 1000 sitter på en RF versjon og en BT versjon av denne. Og om du skal gå for denne så kjør BT versjonen. Vet ikke om den selges løst, men den er uansett bedre enn RF versjonen. For RF versjonen den kalibrerer hver gang du løfter opp musa. Så om du bruker lav sens og sentrerer musa på musematta ofte så styr unna MX1000 i RF versjon.

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
Dette blir sikkert som å banne en viss plass, men jeg kjøpte to nye mus i løpet av uka. Den ene ble jeg svært missfornøyd med (Snappy2Mouse SL-6141-SBE optisk med ledning) fordi den var veldig upresis og ubehagelig, mens den andre jeg kjøpte, Trust MI-6200 Laser Combo, overrasket tilsvarende mye i positiv retning. Knall presis på alle underlagene* jeg har testet, meget ergonomisk for voksne hender, lekker design, meget behagelig overflatemateriale osv. Til alt overmål kostet den bare 125 kroner på PSdata. 

 

Nå er det vel sikkert noen som rynker på nesen når de hører merket og prisen. Men tro meg, dette er en knall mus uten at den er så overpriset som Logitech og Microsoft sine.

 

* Edit: Jeg har ikke testet den på glass/speil ennå. Men kommer du til å bruke den på slike underlag?

6145457[/snapback]

 

logitech får u mus fra 99-130kr med 800dpi

 

mange varianter kun gamer versjonene som koster fra 300kr opp

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...