Gå til innhold

Hva skal jeg velge: WoW eller D og D?


Anbefalte innlegg

Hmmm... ble jo ikke mer sikker av dette. :) Men tror jeg skal se ann de nye spillene som kommer i denne sjangeren. Har jo tross alt et liv og fulltidsjobb. Så er begrensa hvor mye jeg kan spille av gangen. Det jeg har spilt for tiden er BF2. Men kan tenke meg NWN2 når det kommer. Men det er jo også en mer begrenset spillopplevelse slik jeg ser det, med tanke på spillbarhet osv. Det holder til man er ferdig med det, eller tillegspakker. :)

6127305[/snapback]

Jeg vil si: Prøv WoW. Det er helt ideelt for å spille noen timer innimellom. Det at du må spille så utrolig mange timer er realt pisspreik. WoW er faktisk morsomst i begynnelsen, og designa for folk som spiller lite. D&D har jeg ikke prøvd, men det krever i følge anmelderne gruppe fra level 5. Og viss du bare har en time å spille, så kan du ikke bruke 20 minutter på å skaffe gruppe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

WoW er et veldig bra spill helt til du blir level 60, etter det er det veldig mye mas om gear ol. og du må bruke uendelig mange timer vist du skal få til noe i end-game. Dette var grunnen til at jeg sluttet med WoW for noen måneder siden, etter å ha spilt det daglig i godt over et år. Og nå venter jeg som en unge på Age of Conan som prøver å satse mer på at dine ferdigheter som spiller skal ha mer innvirkining enn utstyret du har.

Lenke til kommentar

Jeg kan anbefale WoW. Det som blir sagt om grinding, ensformige quest og slit for å få bra utstyr på lvl 60 er sant men det har veldig mye med hva du gjør det til selv.

Finner man seg et guild med trivelige folk så er det vanvittig morsomt uansett.

Det som er dumt er at mange tror de skal bli lvl 60 og få alt det beste utstyret innen en måned. Det er ingen online spill som er slik og det er ingen som burde være det heller. Det hadde ihvertfall gjort spillet kjedelig.

 

Jeg har nå vært borte fra wow nesten et år og har savnet det hver dag. Gikk lei og sluttet på grunn av Molten Core grinding men angrer nå. Dessuten så er det jo kommet en del mer innhold nå enn når jeg spillte og mer kommer. Kommer til å bynne å spille igjen når som helst nå. :)

Det er noe helt spesiellt med wow verden. Spesiellt vist man har spilt de første warcraft spillene og vet litt om historien. Den spesielle grafikken og stemningen er god nok grunn for meg til å spille. :)

 

Når jeg sluttet å spille wow så bynnte jeg på igjen med Eve Online. Det er foresten et helt genialt spill! Ikke samme sjanger som wow og eq2 men liker man sci-fi så bør man absolutt prøve det. Man kan jo teste det gratis i 14 dager. Har man spillt og likte Frontier Elite II så er Eve som en drøm som er blitt virkelig. :)

Lenke til kommentar

Er nå faktisk PRE 60 are skills teller i pvp :roll: På lvl 60 springer rundt 50% av folka (eller mer) rundt i epixx.

 

Enig i at spillet slutter på lvl 60 som noen sier, det blir rett og slett ikke stort å gjøre. Har selv raidet mc osv. et par ganger, men syntes rett og slett det blir mer jobb enn gøy, og da er imo hele pointet borte.

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar
tar tid ja, som alt anna =) er no endel folk på splitpaw som eg speler på =) alt tar no tid uansett kva spel du driver med, MC og sånt tar jo mange timer. og for å ha honor høgt oppe så må du spele endel for å holde det oppe =)

6126366[/snapback]

kan ikke sammenligne å måtte campe et rom om gangen i et dungeon per dag med å raide gjennom hele molten core med 40 mann i løpet av samme dagen da. Blir som å sammenligne flue med edderkopp. Trampe på flue :p Det var først og fremst grindinda jeg tenkte på. Det tar flere år å nå maksen i eq2. i wow kan du starte med selve spellet etter bare noen uker

6126386[/snapback]

I wow starter ikke spillet på lvl 60..For min del sluttet det da.

Når du blir lvl 60 i wow går resten av tiden med til å skaffe bra equip. Og dette utstyret finnes bare i et par-tre instanser. Et mmorpg med mindre 'end-game content' skal man lete lenge etter.

Dessuten, den enestefordelen med dette beste utsyret er at man kan gjøre de samme trauste instansene litt raskere, men mindre man liker pvp da. Men her er ubalansen så stor at man skulle tro Blizzard la inn battlegrounds for å kvitte seg med overflødige spillere..

MC, BWL, AQ, Onyxia osv var morsomt de første 2 gangene..

 

Wow er veldig bra pre lvl 60. Men det er desverre alt for lett å lvl til 60 (et par mnd ved ~4 timer pr dag hvis du ikke har spilt spillet før).

Endret av Xenofil
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125
Vær så snill og ikke velg WOW. Det er mange som har dødd pågrund av det spillet. du blir hekta og dermed spiller og spiller helt til hjertet stopper. grusomt så vær så snill folk blir ødelagt på grund av det spillet.

6186711[/snapback]

 

:D

Lenke til kommentar
Har du tenkt å sette av hele livet ditt til å spille så velger du WoW. Har du tenkt til å spille litt, kanskje 0-20 timer i uka, ja da velger du DDO.

6188461[/snapback]

 

Jeg ville ha sagt det omvendt. Etter lvl 60 kan det nok stemme for Wow. Men det går da ann å ha det gøy i mange måneder i Wow pre 60 uten å bruke mye tid. Det er her Wow er best, og det er her det gir mye på lite tid.

 

I DDO derimot må alt gjøres med grupper. Det tar tid å finne folk, spesielt hvis du vil ha folk som spiller litt seriøst. Det kan fort ta 1 time å finne en gruppe, og når du bare har tenkt å spille 30 min så blir dette helt feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...