Gå til innhold

Legge til bruktmarked på side


Anbefalte innlegg

Hei, litt usikker på hvor jeg skal poste denne. Men poster den her.

 

Driver på å lager en enkel informasjons side/salgside til et lite firma. Har egentlig svært liten greie på programering osv. Grunnet til at jeg lager denne siden er at eieren av firmaet ikke ville bruke noen proffe som krever mye penger, men heller få meg til å gjøre dette som en tjeneste.

 

Siden jeg ikke har mye kunnskap eller tid til dette har jeg valgt å lage siden med mamut programmvaren som er veldig grei til dette.

 

Men han ønsker også mulighet for kunder å kunne legge inn brukte biler osv (ja han selger biler). Er det noen enkel programer/sider man kan få dette ferdig laget på.

 

Trenger bare være helt enkelt mulighet for å laste inn ett bilde eller to. Pluss legge inn konakt info. Kan tenke meg noe alla autodb.no

 

Om det finnes en side jeg bare kan legge inn en link fra siden ville dette vært kanon

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

tror jeg må skuffe deg... slike løsninger er vanligvis ikke ferdiglagde, for å ikke nevne gratis. Det nærmset jeg vet om som er gratis og noenlunde nærme det du leter etter er vel http://oscommerce.org/. det er en nettbutikk, ikke helt det samme.

 

hvis du vil ha noen til å lage et slikt system må du nok punge ut en del gryn og vente i et par måneder. (gryn = bort-i-mot halv mil. vil jeg tro)

Lenke til kommentar

Du får søke på google og ellers så kan du jo kikke litt på hotscripts.com for å se om du finner noe. Slike scripts er ofte svære og omfattende og om du går på mamutstadie så tror jeg heller du burde droppe idèen for et slikt script krever en del kunnskaper. Det er desverre ikke bare å sette opp og voilà så fungerer alt plettfritt! Men OsCommerce er ganske greit (mange nettbutikker som bruker det), men det krever også litt kunnskaper om PHP & MySQL. I tillegg er det vel ikke akkurat det du er ute etter.

Så her er cluet penger. Det finnes sikkert folk som kan lage sånt for noen tusenlapper (f.eks. meg, som er såpass desp på spenn), men ofte kan det bli grisedyrt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...