Gå til innhold

Dreamfall - Hva syntes du?


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt meg Dreamfall (foretrekker å si det i stedet for Drømmefall, det høres så teit ut...).

 

Spillet har god grafikk, gameplayet er litt tuklete i starten, men man venner seg fort til det..

 

Jeg syntes spillet virker litt for lettvindt; "Trykk på "m" for å finne ut hva man skal gjøre".. Håper det tar seg opp utover, med noen mysterier man må gå å tenke på en hel dag for å få til..

 

Det virker også litt tregt i starten... Det MÅ bare ta seg opp!

 

Kampsystemet er ganske artig, men er vanskelig i førsten! Var ikke så vanskelig alikevell da, når jeg kom til første "seriøse" kamp..

 

Har kun spillt som Zoë ennå og gleder meg til å komme videre..

 

Det som irriterer meg mest er faktisk at stemmen til Zoë så og si aldri varierer! Samme toneløse stemmen hele tida! Høres så teit ut..

 

Gjevnt over er jeg forsnød med spillet så langt!

 

Hva syntes du?

Endret av mr. Zilter
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg venter på LE, men dette høres da unektelig bra ut :)

 

Det er visst meningen at det ikke skal være FOR vanskelig, da FunCom vil at alle som begynner på spillet skal fullføre det. Men har samtidig hørt at det kommer noen nøtter utover i spillet... DLR 3 kommer jo en gang, og de vil jo ha med flest mulig spillere videre. Kan være et godt trekk dette.

Lenke til kommentar

Helt enig med deg. Kaller det også Dreamfall. Synes altid at spill gjør seg best i Engelsk. Sikker noe som ligger igjen etter å ha sett(film) og spillt utallige veldig dårlige forsøk på dubbing fra engelsk. Kanskje Dreamfall er bedre siden det er norsk produsert. Men jeg har den engelske versjonen, så det får jeg ikke testet.

 

Grafikk: Passe bra. Liker det prerenderede lyset. Gode animasjoner. Veldig god design.

Lyd/Musikk. Bra. Gode dialoger, og god musikk.

Historie: Veldig bra. Spennende. Drar deg inn. Politiske undertoner (eller er det bare meg? :roll: )

Gameplay: Passe. Gåtene er alt for enkle. Alt går på en måte på rails. Det er egentlig bare en veg og det er rett frem. Kampsystemet er helt bak mål. Totalt misslykket. Ikke artig og ikke vanskelig. Et tafatt forsøk. Fy! Funcom.

 

Det er sånn passe bra. Ikke igjennom enda, og jeg skal fullføre det pågrunn av historien. 7/10.

Lenke til kommentar
Var innom Spaceworld på fredag.. og han som jobber der sa at det hadde blitt noe kluss med trykkinga.. Slik at de skulle få LE på onsdag!! Var visst skikkelig krise :p

6012670[/snapback]

 

Jepp, LE skulle vel egentlig lanseres samtidig som vanlig versjon.. Men, men, når man har ventet 6 år, skal man alltids klare fire dager til. ;)

Lenke til kommentar
Når du stjeler spillet har du vel egentlig ingen rett til å klage, eller hva?

6015715[/snapback]

 

Klage på hva?

 

Hva jeg syntes om spillet:

Førsteinntrykket var fint å se på, helt håpløst å kontrollere. Gikk mye bedre da jeg inverterte musebevegelsene (eller hva man skal kalle den)

Har ikke kommet så langt, men er godt fornøyd med historien. Grafikken er god nok, men kunne nok vært bedre. Jeg kan jo kjøre grafikk og effekter på best/ultra uten problemer!??

 

Eneste jeg har å utsette på spillet er selve kampsystemet. Mange andre har tatt opp samme sak. Jeg klarer ikke å slå og sparke og blokke... selv om jeg liksom gjør det som "det står i boka" vel, vel, trening gjør vel mester

 

Får se hvor mye spillet vokser for meg i to neste dagene. Blir det et hjertebarn, gir jeg bort kopien jeg har og kjøper LE - på den måten får jeg jo andre til å spille spillet også ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...