Gå til innhold

Farvel til Ventelo


Anbefalte innlegg

I noen år har jeg hatt mobiltelefonabbonement fra pgone. jeg har ikke hatt noen problemer med dette. Skal ikke garantere at det var det billigeste jeg kunne ha, men det var ingen katastrofepriser heller.

 

Så ble de kjøpt opp av ventelo.... Pris og tjenestemessig er det ingen forskjeller så langt, men ventelo er noen telefonterrorister av dimensjoner. Til stadighet skal de ringe meg opp og fortelle om et eller annet nytt og fint de har å tilby.

 

(Og akkurat det samme gjelder for bredbånd som jeg har hatt gjennom bluecom)

 

Jeg har prøvd å få dem til å forstå at det er en grunn til at jeg har reservert meg mot alt telefonsalg, men neida... :roll:

 

Vel, de forstår tydeligvis bare et språk. I dag portet jeg den ene mobiltelefonen, bredbånd og fasttelefon går en av de nærmeste dagene og den andre mobiltelefonen går så snart bindingen er over.

 

Hvis noen fra Ventelo leser dette, har jeg bare en kommentar: Deres bruk av telefonsalg har ført til at jeg blir irritert hver gang jeg hører eller ser navnet Ventelo, bare glem å få meg tilbake noen gang.

 

M.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Når du har vært kunde der før har de faktisk lov å ringe deg selvom du har reservert deg mot telefonsalg... ;)

5998485[/snapback]

Jo, jeg vet det, men det eneste de oppnår med det er at jeg blir enda kvalmere av å høre ordet Ventel- :sick: (unnskyld meg et øyeblikk)... Det hører med til historien at jeg skiftet teleleverandør for første gang fra telen- :sick: av akkurat samme grunn...

 

M.

Lenke til kommentar

Nå er det slik at ved store oppkjøp evt sammenslåinger så pleier man å ta kontakt med kundene, for å se hva de har, hva de kan gjøre bedre. Mange kunder vet ikke engang hva de har og blir veldig glad for å kunne få en totalløsning som gjør det letter og veldig ofte billigere.

Når man er kunde i et selskap spiller det ingen rolle hvor mange steder du har reservert deg. De kan ta kontakt med deg da du er kunde hos dem.

 

Selv så har jeg jobbet i Telenor Avidi i nesten 3 år og har vært borte i del oppkjøp og sammenslåinger.

Nå idag studerer jeg i Kr.sand og jobber hos Ventelo på si. Har vært i kontakt med mange kunder som har blir veldig glad for dette. Men igjen, så kan det hente at det er noen som ikke liker det. Men da er det jo ikke værre enn å si at man ikke er interessert.

Lenke til kommentar

Nei jeg er ikke interessert, vennligst la være å ringe meg opp noe mer, var mitt svar første gangen Ventel :sick: ringte meg opp, Hadde de gitt seg med å ringe da, hadde jeg vel fortsatt vært fornøyd kunde hos dem, men når de fortsetter å ringe gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang...

 

De burde jo hatt et felt i kunderegisteret som het 'ikke telefonsalg'. Hadde de sendt mail eller brev, hadde jeg sett gjennom det om de nye tilbudene var noe for meg og kunne evt kontaktet dem tilbake, men telefonsalg er bare, kun, utelukkende PLAGSOMT og et firma som bedriver telefonterror overfor sine egne kunder peller jeg meg bort fra raskest mulig

 

M.

Lenke til kommentar
Skjønner ikke problemet.. Telefonsalg er jo en mulighet til å være ufin med folk.. Du kan rett og slett kalle dem og legge på, eller finne på noe mer morsomt som å herme, eller sette dem på vent i 10 minutt osv osv :D

6009431[/snapback]

 

Vel vet ikke helt om det er så lurt! Da fjerner de deg hvertfall ALDRI fra lista si!

Lenke til kommentar
Skjønner ikke problemet.. Telefonsalg er jo en mulighet til å være ufin med folk.. Du kan rett og slett kalle dem og legge på, eller finne på noe mer morsomt som å herme, eller sette dem på vent i 10 minutt osv osv :D

6009431[/snapback]

 

Vel vet ikke helt om det er så lurt! Da fjerner de deg hvertfall ALDRI fra lista si!

6010985[/snapback]

En kar fra Telenor ringte meg for lenge siden.

Han spurte hvorfor jeg hadde gått over til Netcom.

Jeg spurte om han kunne vente par sek. fordi jeg var "opptatt", la telefonen ved siden av pc'en og satte på en pornofilm.

Gjett om han ringte tilbake etter dette :!: :!: :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...