Gå til innhold

Raidmax 450W til 300 kr?


Anbefalte innlegg

Jeg skal sette inn noen nye deler i den gamle kontormaskinen som resten av familien bruker. Det er ikke snakk om noe særlig heavvy saker, det blir vel AMD Sempron 2800+, passende s754 HK, 512MB DDR2700 (brukt) og et GF 4200SE Ti (også brukt - dersom den ikke bråker for mye).

 

Det slo meg at PSUen som er inni kassen fra før kanskje blir litt i svakeste laget (vet ikke helt hva den yter, men den er gammal), så det hadde vært på sin plass med en ny. Den må nesten være litt billig (det er hele poenget med opplegget), og i og med at jeg bestiller fra PS Data, så tenkte jeg på denne her: Raidmax 450W

 

Nå vet jeg at visse billig-PSUer med høy oppgitt effekt i praksis som regel ikke leverer i nærheten av hva de lover, men så lenge den leverer rundt 350W, så skulle jeg være fornøyd. Det eneste som er litt viktig, er at den er såpass stabil at den ikke tilter av ingenting, og ikke minst at den er støysvak (noe jeg antar den er, siden den har 120mm-vifte). Noen som kjenner denne, som kan si noe på dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...