Gå til innhold

Eg klarer ikke å velge..


Anbefalte innlegg

Hvis du vil ha en god class for nybegynnere, og samtidig vil ha gode muligheter i PvP velger du paladin, enkelt og greit. Paladin var den classen jeg valgte i betaen, og det var den første level 60 characteren jeg hadde. Før det hadde jeg egentlig ikke spilt noe særlig med MMORPG, bortsett fra Anarchy Online.

 

Paladin er en morsom class, og du har stort sett gode odds til å ta de fleste i PvP, med unntak av gode huntere/mager. Dwarves ser tøffest ut, men humans har mer nyttige racials. (Mener jeg.)

5922599[/snapback]

 

 

Nei for all del ikke veld loladin :innocent:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Paladin er enkle og spille bra med, vansklig å spille veldig bra med.

De er så si udødlige i pve, man kan nesten ikke dø.

 

Hadde jeg vært deg hadde jeg startet en paladin.

Rase har ikke så mye å si, ta den du synes ser best ut.

 

Paladiner er morro å spille, men kjedelig etter at du akkurat har spilt warrior :p

Endret av Nstin
Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...