Gå til innhold

Final Fantasy XI Online - tetramaster - PlayOnline


Anbefalte innlegg

Hehe, lenge siden jeg skrev det, men takker for din mening :)

Er veldig usikker på hvilket spill av de to jeg synes er best. Jeg er jo bare lv10 på FFXI enda så har ikke gjort meg opp et skikkelig bilde og en skikkelig mening om FFXI. Må si at jeg absolutt ikke liker ExpLoss ved death siden jeg ofte ender opp som rimelig suicidal i MMORPG's :p

Hadde vært greit meg ExpLoss hvis det ikke hadde vært mulig å miste level av det, den løsningen ville jeg ha likt mye bedre :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Noen som spiller på Shiva serveren? Har spillt lenge der, og lengter etter noen norske folk å spille med =) er behjelpelig med diverse ting i spillet hvis det trengs :)

 

Om du vil starte spillet og velger shiva som server, kan du også PM'e meg, så kan jeg hjelpe og forklare diverse ting om spillet :yes:

Lenke til kommentar

Det er fullt mulig nå å flytte karakteren din samt alle items, gils og levels til en annen server for et par dollar. Tengte jeg skulle flytte til Phoenix, men så kom jeg på at de beste spillerne kommer fra Carbuncle:P I'm staying!

Noen norske her må komme og joine meg. kjenner bare èn norsk på serveren (egentli 2 men hun ene kalte jeg for stygge ting før jeg ffant ut at hun var norsk). Kjente en til men han slutta. Vi har forresten fått retta opp økonomien I Carbuncle nå. ting jeg måtte skaffe 3mill for når jeg begynte spillet, kan jeg nå få for 20k. som Life Belt foreksempel.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Kommer minst 2 nye jobber. Dog holder de 18 eksisterende mer enn nok for min del enda noen år. Og jeg har spilt i snart 3 år aktivt. På den tida har jeg klart ZM, CoP, ToAU, AN og min nasjons missions. Lite vits å hoppe på den nye før man har klart store deler av dette da det er en endgame pakke. Husker alle "noobsa" skulle skynde seg å få og komme seg til Aht Urghan, og når de kom dit kunne de ikke gjøre en dritt... og det var ikke engang en spesifikk endgame pakke. Men ja, godt de kommer med en ny pakke (som vanlig en gang i året) for oss som spiller en del :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...