Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Da var problemet mitt løst, Skal til Little Elm, Texas, en liten kommune rett utenfor Dallas! Det er da en familie med 6 barn og de får 2 utvekslingsstudenter, den yngste ungen er 10 og den eldste er 17, det står at noen av interessene deres er hockey, hundeshow, fisking og Six Flaggs, en gigantisk fornøyelsespark..

De er i følge skjemaet mitt aktive Baptister, jeg er ateist og han Italienerern er Katolikk, dette kan bli mye moro.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg reiser på tirsdag eller onsdag, til uken, men familien vil ha meg der 21. så jeg vet ikke hva som skjer:P får vite mer til mandagen, bor visst i det største "metro area" i Texas og det fjerde største i USA eller noe, 6 millioner mennesker innenfor ett ommråde mindre enn fylket mitt her hjemme:P

Lenke til kommentar

Jeg har lest gjennom denne siden fra start til slutt, og har selv planer om å dra til USA neste år. Med nettopp SPEAK :p

 

Det som da er litt foruroliggende er jo hvordan noen av dere ikke får familier.. Hva kommer dette av? Har dere skrevet et spesielt dårlig "selge seg inn brev"? Ja, det er jo klart at de med allergi har andre grunner for ikke å få familie.

 

Men uansett det jeg ville fram til, var om dere som ikke har fått familie enda, har skrevet noe spesielt i brevene deres, som da kan hindre dere i å bli godtatt av en familie.

 

Det er jo fryktelig synd å ikke få en familie, og jeg føler med dere!

Lenke til kommentar

For å være ærlig så tror jeg at det var flere grunner til at jeg fikk familie sent (fikk forrige tirsdag).

 

En grunn er nok at jeg avslørte min politiske tilhørighet i mitt personlige brev, samtidig at jeg som Medie og kommunikasjon elev ikke er realfagselev. Selvsagt, når jeg da kommer utenfor "det vanlige" er det mer jobb å ta meg inn. Dette tror jeg desverre hadde noe å si, og det har organisasjonen sagt til meg også.

Lenke til kommentar

Ah, jeg aner virkelig ikke, noen av dere. Hvis fagene finnes i landet dere skal til går det greit, hvis ikke må dere gjøre avtale med skolen osv. Snakk med rådgiver h*n skal vite dette :)

 

Hos YFU blir dere kallt realfagselver uansett hvilke fordypninger dere har på allmenn, så lenge dere går allmenn (studiespes.) forresten.

Lenke til kommentar
Forresten, begynner skolene i USA på mandag, eller snakket dere om den norske skolen?  :hmm:

9306601[/snapback]

 

Folk har storsett svart på disse spørsmålene igjennom helle tråden, begynn på første side og les deg igjennom.

9308512[/snapback]

 

Og du har ikke fått noen telefoner enda?

Lenke til kommentar

Jeg har da fått svar på litt forskjellig, maken til masseproduserende 40-åringer har jeg aldri sett, så vidt jeg kunne telle, så hadde de 8 unger.

 

De er ofte ute og spiser, og ofte på Six Flags! De har et Gigantisk badebasseng, virkelig stort, eget spillerom og eget yogarom...

Huset var ganske så stort det og.

 

Dette ser bra ut: D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...