Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingens som vil ha dere, deal with it! :p Neida, bare prøv å nyt sommeren, dere får familie tilslutt dere også. Sannsynligvis havner dere også hos en familie hvor skolen kanskje starter tidlig i September, og dermed går dere ikke glipp av noe skole.

 

Prøv å ikke tenk så alt for mye på det. Nyt heller sommeren med venner, festing og alt som er.

Lenke til kommentar
Da reiser jeg hjemmefra om 8 timer :D:p

Merker at det.. å blir sikkert gøy. Først 3 dager i NY Så til Las Vegas og så på ferie til California. Gleder meg villt!

 

Reiser du med Explorius? Isåfall hvordan har det vært hittil? :)

Jeg reiser med Explorius ja. Jeg er veldig fornøyd hittil Får svar på det jeg lurer på nesten med en gang. Har vært greit med opplysninger og oppfølging hittil hvertfall. Når du ringer vet de med en gang hvem du er osv. Kjempe greit.

 

Muffinsen: Nei man trenger ikke gym for å få godkjent året. Det trenger i hvertfall ikke jeg.

 

Altså, ble ikke mye soving på meg i natt, men reiser om ca 1 Time nå!

 

Hvor mye koster det med Explorius? Totalt?

 

Totalt ble det 66000. Men det var i tillegg med forsikringer flyskatt og valuta tillegg!

 

Da er jeg i New York. Skal til manhatten i morra. Gleder meg. Været er Deilig=) kos dere!

Lenke til kommentar

Yay, vertsfamilie! =D De bor om lag 7 km. fra skolen i et FLOTT strøk med digert hus og basseng xD Vet at stedet ikke er det viktigste, men siden jeg ikke vet mer enn navna på vertsmora og vertsfaren + adresse, har jeg ikke så mye annet å glede meg over ennå :D

Lenke til kommentar

Hvordan har dere gjort det ang. søking på stipend? Jeg begynte å søke, men fikk senere brev om at jeg måtte sende inn hvilken stat jeg skulle bo i, hvilken skole jeg skulle gå på og hvilket studieprogram jeg fulgte. Når jeg ringte lånekassen for å spørre om hvordan jeg skulle sende denne informasjonen sa de at jeg måtte få skolen her i Norge til å signere og greier. Gjorde dere det? Hvis ikke, hvordan gjorde dere det da?

Lenke til kommentar

Lånekassen skal ha bekreftelsespapir (orginalt, signert) fra organisasjonen og en bekreftelse fra skolen (orginalt, signert) om at de lar deg fortsette vanlig løp VG3 når du kommer hjem igjen, samt informasjon om hvilken stat du skal til om du reiser til USA (gjelder også f.eks. Kanada).

 

Speak sendte papiret før sommerferien til meg, og jeg fikk skolen til å skrive et bekreftelsespapir. Du bør ta en tur innom skolen og be om papiret asap, da jeg tror du må signere et orginaldokument Lånekassen sender deg før de kan ferdigbehandle søknaden, noe som blir mer tungvindt om du allerede har dratt.

Lenke til kommentar

Jeg har allerede sendt inn et papir fra skolen om at de godkjenner året hvis jeg overholder kriteriene dems. Det jeg mangler er bare å si hvor jeg skal, hvilken skole jeg skal gå på og hvilket studieprogram jeg følger. Er dette virkelig noe skolen hjemme har noe å gjøre med?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...