Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Risting i ratt/bil ved en bestemt fart..


Anbefalte innlegg

Jeg har en civic 97 mod. Det rister i hele bilen, spessielt i rattet når jeg kjører rett over 100km/t.. Jeg merker det også litt når jeg bremser ned.. Gjerne fra 70km/t, da er det antydning til risting. Men dette er ikke i nærheten av hva det på motorveien..

Noen som har tips til hva dette kan vær? Har ikke tatt meg tid til og få dekka balansert på ny, da jeg har en mistanke om at det kan være det som er problemet. Di skal snart byttes ut ut uansett.. Men andre som har opplevd lignene og gjerne vett om det er/kan vær noe annent?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg ville sagt at du skulle bruke de beste dekkene på drivakslene (som i ditt tilfelle er forran :)

 

Det har lite å si om det er mye eller lite lodd på hjula så lenge de er riktige.. (+- 5 gram)

 

Men som Chevelle sier, så så er det nok dekkene dine :)

5821373[/snapback]

De rundeste og med minst kast i banen/felg og selvfølgelig i balanse skal alltid foran.Ser ikke poeng i å kjøre rundt med vibrasjon i rattet å vite at det forsvinner hvis en setter de bak selv om det er bakhjulsdrift.

Lenke til kommentar

Har skjekka etter slark i alle 4 hjul-opphenga.. Kjenner ingenting, selv om dette ikke eliminerer muligheten for at d kan ver slark/et eller aent gåent, tror jeg, jeg vil vente og se til jeg får på nye dekk/felger.. Men jeg ville trodd at vis noe var gåent, ville det ikke ristet i en bestemt fart.. heller mer konstant/forskjellige farter, ikke kun rett over 100km/t..

Lenke til kommentar

kan ikke tro at cordene stikker ut.. men vett hvor farlig dette er (jobber en del me skifting av lastebildekk på jobb :p), så skader ikke og se etter uansett.. Skal hive på sommerdekka

nå snart.. Di er vell sannsynligvis i samme tilstand som vinterhjula, så d spørs om jeg ikke må vente til jeg går i innkjøp av nye felger neste mnd får og få noe svar.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...