Gå til innhold

merkelig skjermikon på SE W800i og treg usb...?


Anbefalte innlegg

På min w800i er det hele tiden et ikon aktivt oppe i venstre hjørne (til høyre for batterinivåindikatoren) som jeg ikke finner igjen i brukermanualen, det er 3 firkanter oppå hverandre, to blå, og en rød/rosa til slutt. Et liknende ikon på digitalkameraet mitt betyr noe sånnt som at "kameraet tar mange bilder etter hverandre", men jeg har rett og slett ikke peiling på hva det betyr på telefonen min.

 

En annen ting jeg lurer på er hvorfor det er så tregt å overføre data til w800i?

Skulle overføre ei mappe med 9 sanger i går, men winXp mente at det kom til å ta 44minutter, noe jeg ikke gadd å vente på. Håper for guds skyld noen kan fortelle meg at dette bare er en merkelig feil med min pc eller noe, for jeg ser ikke for meg å gidde å vente en time hver gang jeg skal overføre et album til telefonen.

Ser også at telefonen begynner å lade når jeg plugger den til USB-porten, men hvor lang tid skal en slik lading ta? På jobb i dag lå telefonen på "USB lading" fra 08.15 til 09.55, og da hadde den gått fra 26% strøm, til 25% underveis, og så til 26% igjen da jeg koblet den fra. Litt merkelig...

Endret av chrjoha
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har prøvd å koble handsfree til og fra, ikonet forsvinner ikke.

Syntes det virker litt merkelig av SE å lage et ikon for at en profil er aktivert; det er vel hele tiden en eller annen profil aktivert?

Høres bare en smule unødvendig ut... Kan jeg kanskje forvente at det dukker opp ikon for "batteri er i", eller "tastatur er til stede" snart og? ;)

Lenke til kommentar

Når profilen står på "Normal" vil dette ikonet forsvinne, det gjør det vertfall hos meg. Når en av de andre profilene er valgt kommer ikonet på igjen. Slikt som skjer når du putter i headsettet, da blir "bærbar håndfri" valgt automatisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...