Gå til innhold

Tråden om DELL 2407WFP : Erfaringer og tips.


R@ge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angående Dell 2407WFP og input-lag: Nettstedet behardware.com har skrevet en artikkel om fenomenet, og har også målt en del skjermer opp mot en CRT-skjerm.

 

En av skjermene de målte var en Dell 2407WFP, og ut fra det som står i artikkelen ser det ikke ut til at skjermen er så aller verst på dette området sammenliknet med de andre LCD-skjermene i testen (den havnet vel mer eller mindre midt på treet). Alle LCD-skjermene hadde forøvrig input-lag i større eller mindre grad, sammenliknet med CRT-skjermen.

 

Artikkelen finner dere her (har linket til side 2, som inneholder måleresultatene).

Endret av Juke
Lenke til kommentar

Jeg mottok denne skjermen på torsdag. Det har nå oppstått en død pixel (rød/svart) lavt nede så vil returnere den. Vet ikke om Dell sender en ny en eller om jeg blir nødt til å benytte meg av angreretten.

 

I forhold til pris er jeg ellers godt fornøyd med skjermen. Den har klare banding problemer og et veldig sterkt lys så folk som driver med mye grafisk arbeid bør nok kjøpe en annen. Har ikke merket noen forsinkelser i bildet ved avspilling av video (DVD & DivX) eller spilling (Halflife 2, Pro Evolution Soccer 5). Ikke sett så voldsomt etter dette heller.. Bruker den med en MacBook pro (DVI) og en stasjonær PC (VGA).

Lenke til kommentar
Har ikke merket noen forsinkelser i bildet ved avspilling av video (DVD & DivX)  eller spilling (Halflife 2, Pro Evolution Soccer 5). Ikke sett så voldsomt etter dette heller..

Prøv "Mission: Impossible" og den scenen der Ethan Hunt (Tom Cruise) går mot kafeteriaen etter at hele teamet hans er likvidert... veldig mye etterslep, spør du meg. Generelt er jeg ikke veldig imponert over DVD-avspilling på denne skjermen, bildet blir tydeligere/skarpere og har "riktigere" farger på min Samsung LE26R51B. Jeg har da testet med komponentinngangen på Dell'en, og med HDMI-inngangen på Samsung'en, så sammenligningen blir kanskje ikke helt rettferdig... Ved PC-bruk og HD-filmer er skjermen derimot helt sjef! :thumbup:

Endret av jonny
Lenke til kommentar
er 30" til dell for stor til og spille på?

6699117[/snapback]

Jeg kommer til å teste så snart jeg får et skjermkort som takler 2560x1600 :dribble: Det jeg har sett hittil sier vel at det nok er avhengig av hva du vil spill, skjermkortet som jo må takle spillet i den oppløsninga og at spillet tar så stor oppløsning. Jeg tror nok spill som man spiller med høy FPS kanskje ikke er det beste å spille på en slik kjempe.

Lenke til kommentar

Har akkurat fått min.

 

Et par ting:

 

- Veldig bra bilde, jevnt over hele flaten ikke noe lys som lekker ut ved sidende.

- Sort er sort = bra kontrast

- Har ikke fått konfigurert fargene helt rett enda, så det er altfor mye rødt som vises spesielt på filmer, må finne en måte å få kalibrert det på.

- Spill funker bra, merker ikke etterslep der.

- Kanskje vel lyssterk, men er vel bare å skru ned brightness da. :)

 

Men

- Hvis jeg drar et vindu på desktopen. Så merker jeg at svart tekst går over til et svakt grønnskjær idet det dras, merker andre det?

- I tillegg får jeg ikke kortleseren til å funke. Jeg har prøvd med 2 forskjellige SD-kort uten hell. Får liv i en kortleser via USB-utgangene på den så det er tydeligvis strøm/kontakt. (brukte medfølgende USB-kabel med "firkanta" kontakt i ene enden til tynn i PCen.) Er ikke så mange måter å putte inn det kortet på så jeg lurer på om jeg må sende den inn. :(

 

Andre som opplever lignende?

Lenke til kommentar

ja, jeg sitter med et lite vater som jeg plasserer oppå skjermen for å få den i vater, men jeg kan slippe skjermen i 5sekunder, så glir bobla i vatere sakte over til venstre side (altså venstre når jeg ser på skjermen... så det er venstre side av skjermen som beveger seg oppover og høyre som går nedover) samme på deres?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...