Gå til innhold

Nye motorer i F1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men noen som vet hvilke kanaler som sender Formel1 denne sesongen?

5740715[/snapback]

Denne helgen starter sesongens Formel 1-sirkus i Gulf-staten Bahrain, og SportN/TV3 viser alle treningsrundene, kvalifiseringen og hovedløpet. – Formel 1-satsingen til Viasat er den tyngste man har sett i Norge noen gang. Aldri før er så mye fra Formel 1-sirkuset blitt vist på norske tv-skjermer, og aldri før er alle løpene blitt sendt direkte, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.

 

TV3: 12.15-14.30: BAHRAIN GP - DIREKTE

Endret av Cola-boks
Lenke til kommentar
Eneste som var plagsomt med tv3, var at di skulle absolutt putte inn reklamer midt i løpet.. Tror det var 3 eller 4 stk.. kan ikke huske om tv2 hadde det, men plagsomt var d hverfall..

5747879[/snapback]

 

Tv2 hadde vel bare en reklame midt i kjøringa etter som jeg kan huske, men totalt i sendingen var det vel 3 reklamepauser eller noe slikt.

Lenke til kommentar

:hmm:

Det skal bli spennende å se hva som skjer fremover ja.

 

Personlig synes jeg at det er fantastisk gøy å ha Dekk skifte tilbake i sporten!

Skal til Monaco på F1 løpet der nede - veldig spent på hvordan lydnivået har endret seg. Har vært på løp 2 ganger tidligere i Monaco, og en gang I Magny-Cours - og lydnivået i spesielt Monaco er bare helt perverst :thumbup:

 

Noen andre som skal ned til Monaco?

 

nei se der - der glemte jeg det viktigste:

 

Om dere har sjangse til å skaffe dere en "freeview" box fra England - ja da er det å anbefale. Sendingene til ITV når det gjelder F1 er helt fantastiske - de har faktisk peiling på hva de kommenterer osv. Veldig bra pre-race sendinger med intervjuer osv. Det er det eneste TV-teamet som slipper til over alt - det er helt "akseptert" blandt F1 teamene, at ITV teamet bryter inn i samtaler, for å få intervju eller kommentarer fra førerene. ITV teamet består da også av tidligere føerere. Sjekk ut websiden.

ITV - Formula 1

Endret av scarsinface
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det tar nok lenge før de nye motorene matcher de gamle i effekt - det er tross alt snakk om 2.4 liter i forhold til 3.0 - men de nye motorene er mindre og lettere slik at teamene kan tilpasse balansen bedre, og krever mindre kjøling slik at aerodynamikken i bilene blir mye bedre.

 

Siden teamene ligger ganske jevnt i effekt (tidlig enda) så jobber de febrilsk med å forbedre forholdet mellom luftmotstand og marktrykk. Det ser du på at de nye bilene er slankere og har mindre kjøleråpninger - og på at de har vinger, spoilere, finner, gjeller og kurver over alt for å tyne ut de siste tidels prosentene marktrykk...

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...