Gå til innhold

Hvorfor alltid Artic Silver?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvorfor må alle alltid anbefale newbier osv som spør om en kjølepasta artic silver?

 

Verste grisesmørjen jeg vet! Får du det på fingrene og ikke er oppmerksom på å tørke ALT av med EN gang får jo man et helsikes griseri på møbler klær osv osv.

 

Fikk en NanoTherm II her forleden. Litt av en velsignelse. Lett å fjerne, lett å ta på, griser ikke. Nesten like god varmeoverføring. Må da være mye bedre enn å stresse med det grukket AS???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Artic silver har fungert bra for meg. Bare å være litt forsiktig på hvor du kliner det etc, så er det ikke no problem.

Skrevet

AS går for å være desidert best, da. Dog det er kanskje ikke nødvendig å smøre det på for folk som ikke skal OCe. For folk som bare vil ha 'ny data', så er det slett ikke nødvendig. Følger gjerne med noe dårlig pasta/thermal mat med kjølere.

Skrevet

Quote:


Den 2002-09-20 22:47, skrev sub1343:

Kanskje det er noen som misforstår og bruker as til andre ting også



 

Ja som tannkrem :smile:

 

Tviler på at man trenger AS hvis man ikke er en hardcore overclocker. Jeg har en NW [email protected] og jeg bruker bare den som følger med. Funker som bare det!

Skrevet

Noen som vet om dette lar seg skaffe i Norge?

 

Shin Etsu G-751 Thermal Compound

 

Satser på at kjølegutta på Microplex følger litt med hva som rører seg ute i verden...

Skrevet

Er pastaer som er mange ganger bedre enn AS3 og hele den gjengen der, men de inneholder svært farlige giftstoffer som beryllium. Det er giftig nok til å sende dere i bakken med en gang får dere det i munnen, derfor er det forbudt i de fleste land, men det finnes. Har selv åpnet flere elektronikk produkter med advarsel mot pastaen som er brukt.

 

Uansett hvilke pastaer du bruker, vis stor forsiktighet for dere vet ikke hva produsentene har oppi blandingen. Gummihansker eller hender uten sår + god såpevask etter bruk anbefales. Bedre føre var en etter snar... :-)

 

 

ass.gif

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...