Gå til innhold

Se en samferdselsminister få bank...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det gjør hun 100% garantert ikke.

Så å sitte og slenge masse fjortis-dritt på et forum vil ikke hjelpe et døyt. Ingen politikere som sitter og browser forum i arbeidstida. Halloooo.

Og slettes ikke innlegg av "LawnmowerDeathman" og "l337hax0r" som sier de skal banke henne opp hvis hun viser seg her og der. Tull.

De er sannsynligvis tynne brillegutter som nettopp har fått 1,5l Cola fra supern hos pappa, og har sett på nyhetene mens de spiste grandis i stua sammen med foreldrene.

_________________

----

"Gjort er gjort og spist er spist" sa elgen i Hakkebakkeskogen under våpenhvilemøtet mellom Mikkel Rev og de andre dyra. >www.dragonforce.com/sound.html < ! Metalium ruler også. :evil:

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Bitex på 2002-09-20 20:15 ]

Lenke til kommentar

Det er jo typisk. Ei lita fruentimmer med hodet ned i sanden som sitter og mener og mener..

 

Det er jo greit og peke på bilførerene og si at

"Det er deres egen feil at dere kræsjer og dør i fleng, siden dere ikke kan sette ned farten." For det er jo en hvis kjerne av sannhet i det utsagnet. Problemet er at hvis det hadde vært så enkelt at alt ansvaret ligger i hendene på bilførerene så hadde det vært greit.

 

Det er en grunn til at 2/3 av alle bilene i norges land er over 15 år gamle. Folk har jo ikke råd til å kjøpe en ny bil. Det virker ikke som politikerene har forstått at for å få ned antall trafikk-drepte så må de gjøre noe med dette. Gjøre bilene billigere, få opp veistandarden og gjøre det til at bare suicidale folk vil med godt mot kjøre en bil som er over 15 år gammel..

 

MEN

 

Tingen er jo det at politikerene er for godt vant til å kunne love ny veier ved å puffe regningen over til oss forbrukerene (les: bomstasjon)

 

Man skulle jo ikke tro at folk betalte vei-avgift!

 

URK..

 

Nei.. jeg er luta lei av den norske avgiftspolitiken.

 

Har bare en ting å si - Carl ivar som president!

Lenke til kommentar

Hei, det er baer å fylle på med innlegg. Om de som står der ikke er bra nok så er det jo bare å skrive noe bedre. Tror nok ikke hun leser dette selv, men det blir garantert lagt merke til.

 

At hun forsøker å skjule sin agenda bak latterlige påstander om egoisme og villmannskjøring er ikke overraskende... husk at hun kommer fra et parti som i fullt alvor mener at kollektivtrafikken er løsningen på alle problemer, og at bilisme i seg selv er et onde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...