Gå til innhold

Sniktitt på Sony Ericsson K610


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor er Diskutér denne artiklen i forumet-knappen?

 

Sony Ericsson har droppet styrepinne denne gangen, og har i stedet utstyrt K610 med en vanlig piletast. Piletasten fungerer veldig bra, og det samme gjør nummertastene.
Deilig å høre, og noe jeg håper skjer med veldig mange flere av SEs modeller.

 

Kameraet til telefonen er av 2 megapikslers sorten, og har autofokus.
Flott at dere kan avkrefte alle meldinger om mangel på autofokus... :)

 

I det nye 3G-nettet klarer ikke telefonen mer enn 2,5 timer taletid, som er helt i bunnklassen blant telefonene vi har sett på messen. Hviletiden er på noe mer respektable 350 timer.
Er 2,5 timer tale i 3G-nettet på bunn? Hvilke telefoner er i så fall i toppsiktet og hvor lang taletid i 3G-nettet kan de by på?

 

Den skal i hvert fall ha 7 timer tale i GSM-nettet og 350 timer standby, noe som er mye i forhold til konkurrentene, så at de har mye bedre taletid i 3G-nettet føler jeg er overdrivelse.

Endret av Sigmund_Freud
Lenke til kommentar

Skjønner overhodet ikke sammenligningen med T610, med unntak av bredde og høyde. Det er vel ganske klart at dette er en tilnærmet kopi av K750i med 3G, evt. en kopi av W810i uten EDGE, men med 3G :)

 

Har ikke fått lest hele artikkelen enda. Håper det står noe om kvalitetsfølelsen på mobilen. Designet synes jeg er upåklakelig, men orker ikke kjøpe noe som føles så elendig i hånda som en K750i igjen.

Lenke til kommentar
Da er vi to! :hrm:

 

Må si K610 virker som en liten kraftpakke, og selv om dette ikke er min neste mobil gleder jeg meg til å få prøve den ut.

5612130[/snapback]

Veldig fin middelklasse-mobil ja. Bra kamera, 3G, osv.. Det eneste som trekker ned er et sannsynligvis dårlig grensesnitt og en heller liten skjerm. Regner med at det siste er forbedret i K800i, eller hva den nå vil hete.

 

Noen som vet materialvalget i K610i?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...