Gå til innhold

Lanserer Xpert-sett på 2 GB


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men når det gjelder timings og spilling(WoW), så tviler jeg på at det har noe å si. Det som begrenser spillytelsen er ofte internettlinjen og selvsagt skjermkort og prosessor.

5545652[/snapback]

 

Joda, timings har en hel del å si når du spiller MMORPGer. Du har nok større nytte av 1GB 2-2-2-5-1 ram enn 2GB med f.eks. 2.5-3-3-8. Dettefordi det er sinnsykt mye som går gjennom RAMen. Du kan tjene mer på å oppgradere RAMen i stedet for skjermkortet, alt selvsagt helt avhenging av hva du har. Linje har ikke så mye å si i WoW, fordi serverne såvel som linjene deres (på begge sider av atlanteren) ser ut til å være flaskehalsen, og vel så det. Du må selvsagt har ei normal linje, men trenger ikke mye.

Lenke til kommentar

Du kan få like stor minnebåndbredde på de her brikkene som på et par pc4400 brikker som selvsagt har dårligere timings. Dessuten er det et stort OC potensiale hvis du skru opp timingen. Det er en måte å regne ut båndbredden fra timing/frekvens.. jeg husker ikke hvordan. trur jeg har lest det på overklokking.no. Jeg har hatt corsairbrikker hele veien med unntak for et par Geil Double Dragon pc3200 2-3-3-6-1T 2*256 Dem begynte å hoste kraftig med de siste spillene. 512mb er ikke nok lenger. Hvis man skal oppgradere ram bør man egentlig kjøpe 2*1024.

post-86426-1139171216_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Harry harry harry..

 

Det var noen som tenkte på 80`tallet når de så brikkene, det gjorde jeg også, tenkte da spesielt på den serien som het "Night Rider", den handlet om en "smart" bil med AI og sånne fete LED`s i grillen, David Hasselhoff du ser på djuice reklamen var helten sammen med bilen i den serien.. haha :)

 

nightrider_02.JPGnightrider_03.JPG

Endret av ArcticOC
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...