Gå til innhold

Laptopen fungerer kun ved bruk av "vold"


Anbefalte innlegg

Har lenge hatt problemer med at maskinen sånt plutselig starter å hakke midt i windows. Den kjører feil fritt i 3sekunder før den fryser/stopper ett sekund før den går videre normalt 3 sekunder men så stopper den igjen osv osv.

Trodde det kanskje hadde med drivere til skjermkortet å gjøre men oppdaget noe merkverdig her i dag :hmm:

Av tilfeldige grunner gav jeg laptopen ett lite slag til høyre for touchpaden når den begynte å hakke og vips ble maskinen normal igjen. Så da prøvde jeg å presse litt ned på venstre side av touchpaden som da førte til at laptopen begynte å hakke igjen. ALTSÅ presser jeg forsiktig ned på venstre side på laptopen begynner maskinen å hakke. For å stoppe dette må jeg presse ned på høyre siden. Hva kan dette bety? Noe som ligger løst eller dårlig inni laptopen?

UTROLIG irriterende problem! :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei

 

 

Last ned og kjør en harddisk-test på maskinen, om denne feilen kommer og går og "fikses" med å trykke på den, så kan det tyde på en mekanisk feil.... Der du trykker, vet du om harddisken ligger i nærheten av det punktet ?

5526130[/snapback]

 

 

Er dessverre det jeg ikke har peiling på om den gjør. Men dvd rommen ligger i nærheten er også og den fungerer bare 2-3 ganger i uken :S

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...