Gå til innhold

Den lille rogue-tråden


Anbefalte innlegg

Kjapt spm:

"Find Weakness"

-Your finishing moves increase the damage of all offensive abilities by 10% for 10 seconds

 

Slik ser en vanlig fight ut:

Starter ut med Garrote, som critter ofte, 1/2 CP -> SnD (for å få opp speed og Find weakness), så kjører man på med mutilate til 5cp, rupture, her har du garrote, 5 stacks med Deadly poisons og rupture, gjør høvelig "greit" med dots-skade. Stort sett går det bra å ha både SnD, Find Weakness, 5cp Rupture og 5 Deadly poisons på target hele tiden. Fungerer meget bra med en 41/20/0 build. Ligger vel midt på treet når det kommer til resten av raidmembersa mine, men ligger på topp 3 dps. På trash i SSC ligger jeg på rundt 1400-1500 dps, og etter en kveld der inne (hydross, lurker, lots of trash og 6-7 tries på Leo) så ender jeg opp på ca 900 dps. Ikke halvdårlig synes jeg for en nub som meg =)

 

vet ikke hvorfor jeg skrev dette... kjeder meg vel bare haha

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm, der har du rett Lycantrophe... Virka litt snodig ja, haha, men mener da bestemt at jeg får 2cp for garrote, tror jeg.. eller er jeg helt på tyttebærtur nå med stor tursekk ? Gir Garrote 2cp automatisk, eller surre jeg nå? Hvis den ikke gir 2cp automatisk, så er det Seal fate som slår inn, men du har rett... Merkelig hvis den skulle critte..

 

Nå trenger jeg hjelp! haha, blir bare forvirra av meg selv her. Most likely så har jeg bare driti meg ut nå... yeahyeah.

Lenke til kommentar

Garrote er en dot. Dots kan heldigvis ikke critte i WoW. Med 3 poeng i iniative så har du 75% sjanse for et extra combo point ved garrote og cheap shot!

 

Garrote Rank 8

50 Energy 5 yd range

Instant

Requires Stealth

Garrote the enemy, silencing them for 3 sec causing 810 damage over 18 sec, increased by attack power. Must be stealthed and behind the target. Awards 1 combo point.

Endret av StarGazer
Lenke til kommentar

M@R7!N: som jeg skrev lengre opp, 41/20/0.

 

Men brukte 41/0/20 tidligere, var brukbart det også, men fikk ekstra boost når jeg flytta fra Sub til combat.

 

Intimvask:

Garrote gir bare 1cp. Var jeg som huska helt feil. Starter ut med garrote -> 1cp SnD -> Mutilate til 5cp -> Rupture -> få opp snd asap igjen, med Ruthlessness får man den stort sett opp rett etterpå uansett pga extra CP.

 

Men ang Mutilate-combat (combat-mutilate..), grunnene til at jeg liker denne builden er:

1. Du slipper ett stadig kjør med SS/BS....

2. Extra healing taken fra Cannibalize, heals/Hot's, bandage.

3. Extra movementspeed

4. Morro å sørge for å ha SnD, Rupture, Garrote(starten av fighten i allefall om du ikke vanisher or reapplyer) og find weakness.

 

så denne builden er brukbar til det meste, solofarming, heroics, raiding, arena og BG's. I tillegg til at den er dritmorro å spille =) Og det er jo derfor man spiller er det ikke? man kunne sikkert økt dps littegranne med combat-daggers eller noe annet, menmen, skal jo være morro å spille rogue =)

Lenke til kommentar
Ja, uten poeng i combat er du en rimelig ubrukelig spot i raids :D Enhanecment shammies outdpser deg vel lett da :p

 

Man trenger ikke poeng i combat for å gjøre bra skade, men det hjelper jo litt, men man mister en del andre fiffige saker dog... Er mye fint i sub-treet jeg gjerne skulle hatt i stedet for 20 poeng i combat, menmen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...