Gå til innhold

Etterfølger til Canon EOS D350


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjoep 350D du :) Det er et knallkamera, og eneste som er aa klage paa er skjermen. Bildekvaliteten er utsoekt, og du har nesten garantert ikke behov for et bedre kamera :)

Du vil faa masse fotoglede med 350D. Kjoep det naa, og ta masse bilder foer etterfoelgeren kommer ut. Denne vil foroevrig vaere svaert dyr i starten, og jeg tror aerlig talt ikke den kommer paa fortsatt en liten stund. 350D er jo ikke saa gammel...

Lenke til kommentar
Hei! Er det noen som vet om det kommer snart en etterfølger. Har veldig lyst på den som står i emnefeltet, men denne begynner å bli gammel. Canon må vel snart komme med en etterfølger snart.  :)

5508227[/snapback]

 

Gammel og gammel fru Blom. 350D ble presentert 17.feb 2005

For å spørre tilbake; Hva er det som gjør at 350D ikke er bra nok da? ;)

 

Etterfølgeren kan, dersom C følger sine sykluser, bli presentert på høsten en gang.

Lenke til kommentar

Mange hevder at Canons leveringer av nye kamraer går i en syklus på ca 1 1/2 år eller no' sånt. Hvis det har det gått ca 1 år siden 350D kom, så da er det i hvert fall et halvt år igjen til neste kommer. Mens du venter på den, går du glipp av en masse bilder.

 

Kjøp 350D og legg pengene i objektivet.

Lenke til kommentar

Fram til nå har ikke størrelsen på skjermen hatt så mye å si på dslr. Olympus E-330 forandrer på dette, men det gjør ingenting for 350D. Den er god nok til å bedømme om man har ting i fokus, og om man har bommet helt med eksponering og wb. Siden den ikke har live preview så trenger den ikke være større og mer oppløst.

Lenke til kommentar

Bruk lesebriller naar du skal se paa skjermen? :p

Poenget er vel at en stor skjerm faktisk ikke er noedvendig paa dSLR. Du skal tross alt bare se paa bildene du har tatt for aa se om de er skarpe. Er verre paa kompakt, hvor du faktisk skal bruke den til aa ta bilder med...

Paa dSLR burde det i alle fall ikke vaere avgjoerende...

Lenke til kommentar

en stor og god LCD skjerm på ett dslr er meget nyttig, den som er på 20D/350D er bortimot ubrukelig til annet enn å se rene skivebom... eller 3 mnd med 5D og 2,5" skjerm med bedre oppløsning, så er jeg ikke ett sekund i tvil om at dette er meget nyttig....... selv om jeg hverken har passert 50 eller bruker briller...

Lenke til kommentar

Både Olympus, Nikon og Konica Minolta har kamera med større skjerm enn 350D og 20D, så det bør ikke være noe problem for de som synes 350D sin skjerm er for liten. 20D kjøpere bør imidlertid vente et par uker for å se hvordan etterfølgeren blir... men den kommer nok også til å koste en 5-6000 kroner mer enn 20D som ligger på under 10.000 nå om dagen.

Lenke til kommentar
Hei! Er det noen som vet om det kommer snart en etterfølger. Har veldig lyst på den som står i emnefeltet, men denne begynner å bli gammel. Canon må vel snart komme med en etterfølger snart.  :)

5508227[/snapback]

 

Ja, der kommer en efterfølger og hvad så? :)

 

Det er jo komplet ligegyldigt, hvis du er tilfreds med den ydelse, som 350D kan præstere.

Du kan lige så godt indstille dig på, at man ikke altid kan have det nyeste, da kamaer ikke er "nye" ret længe. Der kommer nye modeller ca hvert 1½ år, så det kamera du køber (selv om det er en helt ny model) vil ikke være "hot" ret længe. Det man skal se på, er om det kamera, du har kig på, kan dække dine behov her og nu og et stykke frem i tiden.

Jeg har selv netop købt et Canon 20D, selv om jeg udmærket er klar over, at der kommer en ny model om ca 1-2 måneder. Men jeg synes at Canon 20D er så godt og lækkert et kamera, at det opfylder mine behov nu og et godt stykke tid fremover. I stedet for at skulle give ekstra penge for en helt ny model, som er dyr i starten, ville jeg hellere bruge penge på et godt objektiv og købte derfor Canon 17-40L sammen med kameraet. Objektiver kan du også bruge på dine fremtidige kameraer år efter år.

De nye kameraer har som regel ikke revolutionerende nye ting, men er ofte blot en mindre "upgrade" af eksisterende modeller. Når man så skal skifte kamera om nogle år, da kan man blot glæde sig over de fremskridt, som tiden og udviklingen har ført med sig. Det er det afslappede forhold jeg har valgt at indtage, hver gang en ny "hot" model tordner frem i medierne.

Endret av websurfer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...