Gå til innhold

Kle pc'n med plysj?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Plysj leder ikke strøm men isolerer varme, skal ikke være noe farligt å kle cd.rom deksler med dette men tror ikke jeg ville ha kledd hele pc med dette, blir varmt i lengden. har sett noe alla dette før og han slet med varme etter en stund pluss støv som samlet seg i dette.

Lenke til kommentar
Holder plysj så godt på varmen? Ville da tro at så lenge du har bra med luftgjennomstrømning så vil det funke fint men. Vet ikke helt jeg da...

5493681[/snapback]

 

 

så lenge veggene i kassen blir varme noe som kan skje, altså ikke sånn varme da :) men litt lunkne, plysj er jo som et teppe på en måte så det sier seg jo selv at varmen blir pakket inn.

Lenke til kommentar
Joa, men dørene er vel ganske så lukket fra før av? En del kabinetter har jo bare lufte hull i front og bak... Jeg har flere eksempler på det. Funker bra det, tror ikke plysjen vil holde sånn ekstra mye på varmen?

5493712[/snapback]

 

Ja du er inne på noe der, hm tenkte ikke på det med dører, nei da skal det vel gå bra tror jeg ja, takk for at korekterte meg :)

Lenke til kommentar

Nei, det kan du si. Er noe herk, men mange LANere ser bare på det som noe som er dritkonge og som de fleste andre ikke har!

Men trådstarter kan vel heller bruke plysj på mindre steder på kabinettet. Eventuelt klippe ut en logo og klippe ned håra litt og lime på sidevinduet etter å fjerna det spindelvevet er hva det for noe over plexien? Det tror jeg hadde blitt ganske tøft, spesielt med litt beslysning bak. :)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Litt av en bump. En tekstilbutikk er logisk, eventuelt en hobbyforretning. Gule Sider er din venn!

Her i Drammen har vi Stoff & Stil som er ledende i Norge. Et svææært lokale med alt mellom himmel og jord av dilldall til symøtet og for moddere. :) Et kabinett i skinn har jeg tenkt på, men ville heller ha holdt meg til detaljer i skinn. Powerknapp f.eks. og kanskje brønndeksel. :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...