Jump to content
Sign in to follow this  
sengblom89

Maxtor Ekstern harddisk!

Recommended Posts

Hey..

 

Jeg har funnet ut at jeg trenger masse plass på pc-en for filmredigering og har da tittet på maxtor serien.. jeg har sett mange forskjellige modeller av den på blandt annet psdata og komplett.. har bestemt meg for 300 gb modellen men vil gjerne ha den med raskest overføringshastighet.. hgar ikke firewire på pc-en.. :ermm: så usb 2.0 er nok eneste alternativ... er det noen som f.eks. kunne ha gitt meg litt rådgivning eler anbefalninger til denne hardisken? hadde betydd mye! :D takker for alle svar :thumbup:

Share this post


Link to post
Jeg personlig hadde heller valgt en intern disk.

 

Mer for pengene ;)

5443194[/snapback]

jammen saken her er at jeg er avhengig å ha den tilgjengelig på flere steder.. switcher mellom flere steder..

 

men uansett.. one touch knappen er bare en av og på knapp?? har lite peiling på maxtor modellene så :blush: hvis jeg skal ha en som jeg overfører filer fra og til fort på da... og som har mye plass... f.eks. 300-500 gb.. hvilken modell lønner seg for meg? er avhengig av usb 2.0.. og minimum 7200rpm... noen forslag :hmm:

 

Tusen takk for svarene hittil da :w00t:

Share this post


Link to post

OneTouch-knappen er til ett-trykks backup, og du trenger ikke det om du ikke skal bruke backup-programmet som følger med. Det er forresten på/av-knapp på OneTouchII, men ikke på Personal Storage, så hvis du vil ha en du kan slå av uten å koble den fra må du ikke ta Personal Storage.

 

EDIT: OK, konkrete anbefalinger: Skal du aldri bruke firewire, ta OneTouchII med kun USB2, skal du bruke firwire ta OneTouchII med USB/Firewire.

 

Vil du ha noe helt nytt, så ta OneTouchIII. Aner ikke hva som er forskjellen bortsett fra utseendet.

Edited by Det Skumle Fjellet

Share this post


Link to post

Alle kabinetter jeg har vært borti har en lei tendens å få disken til å drite på draget ved overføring via FireWire med jevne mellomrom hvis du har dårlige kabler. Så kjør USB2.0

Share this post


Link to post

Hvis du skal 'jobbe' fra den så må du ha en firewire disk. Hvis du skal bruke den til statisk lagring så kan du klare deg med usb 2.

 

Firewire 800 er naisest.

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post

Denne tråden er feilpostet, og flyttes fra webshop og butikkdiskusjoner (som har ingenting med harddiskdiskusjon å gjøre :)) til lagringsmedier, som er rett kategori. Trådstarter bes gjøre seg mer kjent med forumet for å hindre slik feilposting, da dette kan føre til stenging.

Share this post


Link to post

ja.. det er jo 5 forskjellige modeller av 300 gig modellen da.. så hvem er best?

5443166[/snapback]

 

Ok, ikke det at det irriterer meg voldsomt, men det heter "HVILKEN" er best. Helt snodig bruk av spørreord på dette forumet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...