Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Update

 

Da er DVD-ROM bur og HDD holdere ferdig fabrikert. Foreløpig er ikke en eneste del på hele kabinettet skrudd sammen, alt er limt, dette gjør jo hele byggeprosessen litt vanskeligere, men har tro på at slutt resultatet kan bli pent. LCD Displayet har blitt sentrert i forhold til frontplata. De ekstra liste bitene som er limt på er det meningen skal skape litt ekstra hefte flate når vi går inn i den siste monteringsfasen.

 

IMG_0141.jpg

Hullene i bakplata er ment som kabelføringer inn til det skjulte rommet på baksiden. Dette fører til en noe kronglete montering, men slutt resultatet vil bli adskillig penere da man vil klare å skjule absolutt alt av ledninger. DVD-ROMen er såpass bred at den var nødt til å stikke litt inn i det skjulte rommet, for at den skulle bli midtstillt i forhold til fronten. Det man ikke kan se på dette bildet, er det skjulte rommet som kommer under den nederste plata på dette bildet, der vil PSU, Radiator, tank og pumpe komme.

 

IMG_0142.jpg

Her er DVD-ROM/HDD buret sklidd på plass, sitter som støppt, men kommer til å bli limt fast når alle delene er lakkert(nei fargen inni kabinettet blir ikke svart, mer røper jeg ikke).

 

IMG_0143.jpg

Ett bildet fra siden, når alt er lakkert, vil vi legge inn gummipakninger som er ment for dører, dette vil da sørge for at hardiskene sitter som støpt, samt litt vibrasjonsdemping.

 

IMG_0144.jpg

Her er bakplata og hovedkort plata lagt opp for å vise hvordan det kommer til å bli, hvis dere ser nederst i venstre hjørne, så vil dere se hullet til PSUen, så det skjulte rommet til PSU, radiator osv, vil bli gansk stort.

 

IMG_0145.jpg

Kanskje litt enklere å se fra dene vinkelen, hovedkortplata kommer til å ligge helt "flush" inntil bakplata, så dette kommer nok til å bli rimelig pent med tid og stunder.

 

IMG_0146.jpg

Siste bildet viser hvor flush DVD-ROM buret faktisk ligger i forhold til midtplata.

 

Som dere ser av bildene, beveger dette seg lenger og lenger vekk fra Snekker'n sitt orginal prosjekt, vi har brukt noen av hans estetiske ideer(buen er den jeg tenker på), men lagt til vår egen touch. Da tenker jeg spesielt på skjulte kabelføringer over alt, skjult rom til PSU, Vanntank, radiator og pumpe.

 

Neste oppdatering er heller ikke langt rundt hjørnet, foreløpig vil jeg tippe at vi har kommt ca hallveis i lakkering av delene innvending, forøvrig er det ett lite håp om at lakken vi har valgt vil reagere litt med "blacklightsene" som kommer inn i kabinettet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kommet en del lengre på lakkingen nå, ikke gardiner foreløpigt.

riktignok har hånden min endt opp sende ut som et blått malingspann men men hva gjør en ikke for pcen :D

håper og få noe konstruktig kritikk :D, riktignok har storebroren min tatt over oppdateringen av tråden fordi jeg ikke får til det med resizing så hvis kpolberg poster updatene så er det broren min =)

Lenke til kommentar

Update

Har nå kommet litt lengre, har lakkert litt av selve delen inni og har limet en del

 

PC%20002.jpg

 

Her ser du da underdelen av kabinettet som blir limet, de to hullene som er der er for 1. Radiator 2. viftehull til psu, jeg valgte og ha psu vifta vendt nedover fordi jeg synes det gir en litt mer "clean" look

 

PC%20003.jpg

 

Her ser du da bakplaten, alle disse platene skal sparkles og slipes også til slutt spray males med svart. her har du også 2x hull, dette er til hovedkort brettet som du sikkert ser og til psuen

 

PC%20004.jpg

 

And BEHOLD: her ser dere da den uber sexy fargen som jeg valgte til og ha inni, synes ikke at spray malingen min var så dårlig til og være første gang. cd racket er sprayet av faren min hvis dere ser noe dårlig med det ^^ :p

 

PC%20005.jpg

 

Har ser du da siden med hovedkort brettet satt inn, synes ikke det så værst ut heller.

 

PC%20006.jpg

 

her ser du bakplaten med hovedkort brettet, kommer sannsynligvis til og spraye bakplaten av selve hovedkort brettet svart men vi får se hvordan det blir. som sagt hele kabinettet utvendig skal være svart

 

PC%20008.jpg

 

Her ser du hvordan slangene og eventuele kabler skal gå, du kan blant annet se de rommene som jeg har snakkt om, porno :D

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

glemte og si en ting til, har bestillt 2x blå brytere fra elfa de derne som chase brukte på sitt. må si det var SVINDYRT! ca 700kr for 2x brytere :p men men

siden elfa ikke ville sponse meg får vel lommeboka rive litt i da ^^

 

håper på noen komentarer, bare SI NOE! >_> snakker nesten med meg selv her >-<

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Liten Update:

 

Fant ut her om dagen da at bigwater cpu blokka haddde sprukket og radiatoren lakk.

Det ble da innkjøpt nytt vannkjølings system. Har bytta ut allt av vannkjøling nå til et litt dyrere sett med merket Innovotek. Dette ble kjøpt av HCS.

 

Har ikke fått tid til å sette det opp enda men det kommer snart.

Lakken er også snart ferdig må bare få pusset ned noen ganger til.

 

Tmolberg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...