Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen vil ikke restarte(LØST)


Anbefalte innlegg

For en stund siden begynnte pc'en min å tulle seg med at den skrudde seg av av seg selv, eller skjermen ble helt sort og lyset i den blinket, alle vifter gikk inne i pc'n, det samme skjer hvis jeg tar restart av pc, skjermen blir sort og lyset begynner å blinke, alle vifter går inne i pc'n, men jeg tror ikke det er noe harddisk aktivitet, for å få pc'n til å starte opp, må jeg holde inne hovedbryter en stund til den slår seg helt av, så må jeg prøve å skru av/på noen ganger før den starter opp igjen, Komplett har testet HK så det skal fungere, har prøvd å bytte PSU, prøvd å skifte rundt på minnebrikker med samme resultat, eneste jeg ikke har prøvd å bytte er skjermkort, kan det være det? er jo litt merkelig hvis det er skjermkort siden det ikke er noen HD aktivitet mens dette skjer.

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være en feilplassert spacer under HK'et ditt? En kompis sleit med at PC'en hans oppførte seg merkelig, ved at den plutselig kunne restarte bare han var litt nær den. Hos han var det en spacer som sto feil under HK'et og kortsluttet et el. annet. Tvilsomt at det er det, men du kan jo dobbelsjekke. Sjekk at alle spacerene kommer under skruehullene på HK og at det ikke er en ekstra.

Lenke til kommentar
Det løste seg til slutt  :D  skiftet skjermkortet og nå fungerer maskinen fint, juhuu, jippi, er ikke helt det samme med laptop.

5426200[/snapback]

 

 

Sorry litt for kjapp der, etter å ha testet litt mer fant jeg ut at det var en minne brikke, maskinen restartet fint med engang jeg byttet skjermkortet men etter en liten stund så ville den ikke restarte igjen, tok da ut Rammen i slot 2 bare for å teste litt og jommen startet ikke maskinen opp hver gang jeg restartet, tok ut rammen i slot 1 og satte inn den som brukte å stå i slot 2, maskinen ville da ikke restarte, satte tilbake det minnet som sto der først, voila maskinen restartet fint igjen.

 

Kanskje noe å tenke på!! (Inkludert meg selv)

 

Jeg har hatt følgende utgifter på dette:

 

Test av HK inkludert frakt: ca 300,-

Nytt skjermkort ca 600,-

Ny PSU ca 500,-

 

totalt 1400,-

 

sure penger, men en lærer så lenge en lever.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...