Jump to content
Sign in to follow this  
norsemanGrey

Hjelp Til Valg Av Ny Liten Bærbar

Recommended Posts

Nå har jeg kvitta meg med min store bråkete Amilo D1840 og går med planer om å skaffe meg en liten, lett og ikke minst STILLEGÅENDE bærbar pc.

Har tittet litt rundt her på forum og forhørt meg i diverse elkjøp og expert butikker. Men jeg er fortsatt veldig usikker på hva jeg skal velge. Maskinen skal først og fremst brukes i skolesammenheng, men også sikkert til litt spilling (dette er ikke det jeg legger mest fokus på nar jeg kjøper maskinen siden jeg har en stasjonær som takler den jobben helt fint :D ) dessuten kommer jeg sikkert til å bruke den til litt surfing i sengen på soverommet, og vil også kunne koble den til tv'en på soverommet sånn at jeg kan se på film her.

Maskinene jeg har tittet mest på er Pacard Bell Easynote A7735, HP Pavilion 1326EA og Acer Travelmate 3212WXMi. HP'en er veldig liten og fin og har mye tilkoblingsmuligheter og ekstrautstyr, men den har Celeron-prosessor og jeg er redd for at den kommer til å bråke mer og ha kortere levetid enn f.eks. maskinen til PB. Er det noen som har noen erfaringer med noen av disse maskinene eller har noe formening om hva jeg bør velge (av enten disse eller noen andre maskiner dere vet om) så blir jeg veldig glad for alle innspill. :thumbup:

Edited by magrok959

Share this post


Link to post

Du bør nok roe deg ned med bumpinga.

 

Jeg vil anbefalle X40 til IBM. Jeg har brukt den litt på jobben. Det eneste jeg ser som litt dumt med den er at den har styrepinne og ikke slik pad for innebygd mus.

Share this post


Link to post
Har hørt at apple sine har så dårlig batteri levetid jeg.....

5382132[/snapback]

Hvor har du hørt at apple sine maskiner har dårlig batteritid? Disse varer opptil 6 timer. Hadde selv en iBook. En slik anbefaler jeg deg. Den acer maskinen ville jeg ha kjøpt om jeg var deg. Skal vurdere den selv.

Edited by SuSE

Share this post


Link to post
Har hørt at apple sine har så dårlig batteri levetid jeg.....

5382132[/snapback]

 

Har en powerbook 12" som er halvannet år, og batteriet holder fremdeles ca 4 timer.

Er veldig fornøyd med min apple, men den er jo ubrukelig til spill da :) (DVS jeg gidder ikke kjøpe dyre spill til denne)

Share this post


Link to post

IBM X40 er å anbefale. God maskin, dog ingen spillmaskin.

 

Apple Powerbook 12" er en den tykkere men til gjengjelt har den i allefall noe som ligner på en grafikkort. Spiller quake 3 på min. :p

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...