Jump to content
Sign in to follow this  
Lanka

Tv Hos Elkjøp. Hvor er Stativ?

Recommended Posts

Idag var jeg inne på El-kjøp og var en av de første som sikret meg en 42'' Panasonic Plasma tv. I Annonsen opplyste de at det fulgte med et stativ, noe selgeren også fortalte meg. Vel vitende om dette tok jeg turen til vareutleveringen.

Der fikk jeg utlevert en stor eske ( 1,50 * 1,00 * 0,5 ) og bæregutten sa :

 

"Esken er såpass stor at den får du ikke inni bilen, du må enten komme tilbake med stor bil eller åpne esken og ta ut tv'en. Kast esken i containeren."

 

Nå hadde jeg fryst i nesten en time, skulle ikke fryse mer tenkte jeg og åpnet esken og tok ut tv-en og la den i baksetet. Var også en liten eske (0,40 * 0,20 * 0,30) i bunnen av den store esken. Jeg trodde jo dette skulle være et lite stativ.

 

Jeg kommer hjem og oppdager at den lille esken kun innholdt manual og fjernkontroll og diverse kabler. Jeg ringte straks El-kjøp, og det er opptatt der.

 

Derfor lurer jeg på : Hvor stort skal egentlig et stativ være? Og kommer den i egen pakning? Hvor stor er den i høyden liksom? Kan være en liten sjans for at jeg kan ha latt den være igjen i bunnen av esken, men jeg tviler ettersom et stativ skal være stort eller hva? Var rett og slett bare Isopor da jeg kastet esken mener jeg å huske.

Share this post


Link to post

Det er mulig at stativet skulle vært i en separat eske som de glemte å gi deg, det er sånt som skjer... Ellers skulle nok ikke denne tråden vært her og er rapportert av yours truly :)

Share this post


Link to post

Stativet ligger stort sett alltid i en egen eske, for å gjøre det lettest mulig for fabrikken. De slipper da å lage forskjellige tv-esker, men bare slenge med en eske i stedet. Vet at Pioneer gjør dette, og regner med at Panasonic gjør det også Fyren der inne har nok glemt å legge det med (er fort gjort på slike "handledager". Spessielt hvis det er en egen vareutleveringsdel der de ikke kan produktene)

 

Disse eskene er halvstore. De skal jo være minst 60cm brede for å kunne henge i stenderene på gipsvegger. De veier også en del, så du ville nok merket det fort hvis de lå igjen i esken.

 

Jobber selv i en elektronikkbutikk.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...