Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det har jeg og jeg har kontaktet diverse folk også. Det virker som om de fleste ikke har trykket opp reklamen enda og dermed så kan jeg ikke få en versjon av den. Jeg har derimot fått ett svar fra europris, men har ikke reklamen derfra enda. Europris skrev at prisene forblir omtrent slik som de var i fjor, men man kan vente prisøkning på enkelte batterier på grunn av at markedet er tøffere samt at produksjonskostnadene har økt. :)

 

XXL og G-max kan jeg bare glemme å få av før rundt kanskje 15 desember. Cosmos, spectra reklamer skaffer jeg nok ikke i år, og Engelsrud har jeg ikke begynt med enda. COOP som selger Svea har sagt at jeg kan følge de veil prisene på internett, men at Svea kommer til å ha noen gode tilbudt på enkelte batterier i år, men han på OBS ville ikke helt si hvilke batterier dette dreier seg om enda.

Lenke til kommentar

Nei, jeg har vert der flere ganger uten å ha blitt tatt ;) Legg fyrverkeriet i det rommet hvor man har reservedekk. Som oftest, hvis de stopper deg så sjekker de bare kjapt om du har øl, eller sigaretter. Ellers så sjekker de nesten bare polakker, litauere, osv. Nesten aldri at de gidder å stoppe nordmenn i en så travel tid som romjulen og hvis de gjør det så åpner de bare bilen også ser de om det er noe der. Ingen nøye sjekk. Ihvert fall det som har skjedd med meg så dermed så kan det være gunstig å skjule det litt unna som f eks i det romme hvor man har reservedekk ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...