Gå til innhold

Fyrverkeritråden - Diskusjon rundt modifisering, bruk på dyr, oppned-oppskyting og annet tull = WARN


MyBigMouth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Foreløpig handleliste:

 

 

 

Europris

1x Power Supreme à 199kr = 199kr

1x Speedfire à 50kr = 50kr

1x Multi Sonic à 99kr = 99kr

Plantasjen

6x F-16 à 33,3kr (3 for 100) = 200kr

Best Fireworks (Engelsrud)

6x Thunder shot à 33,3kr (3 for 100) = 200kr

XXL

1x .35 Monster (5pk) à 99kr = 99kr

1x Piranha à 99kr = 99kr

Smart Club

1x Dynamitt Harry à 89kr = 89kr

1x Draupner à 99kr = 99kr

 

 

 

Tips til gode familiepakker til rundt 250 kr? Utenom familiemix og den minste pakken til Festival

 

Mulig det blir noen Chilli Shots på meg iår. Får håpe på at G-Max har 3x Knock Out for 10kr iår og. De funket greit til 10 kr (en med hyl, en med hyl og smell og en med peon)

Endret av FisHNorway
Lenke til kommentar

Da var julen over og nå er det bare å tenke på fyrverkeri. Jeg hadde en fin kveld i går med mye god mat og ikke minst gaver og greier. Nå har jeg gjort ferdig min liste og i og med at jeg tenker å "spare litt" siden interessen har gått bort med årene. Jeg valgte til slutt å kjøpe Scorpion fra svea og dermed får jeg spart noen hundrelapper, men det er penger det også :) Før så kunne jeg glede meg stort over fyrverkeri og nyttårsaften, men slik er dessverre ikke lengere.

 

Nå i år så har jeg nesten ikke gledet meg og har bare tenkt at jeg tar det som det kommer, men jeg syntes jo selvfølgelig at det er stas at fyrverkeriet er på plass og at nyttårsaften nærmer seg, men det er langt nær det som pleide å være tidenes beste kveld jeg gikk å gledet meg til hele året. Nei etter at rakettene forsvant så har det vært trist her og jeg har tenkt den tanken at jeg kan kjøpe meg en hytte i Sverige slik at jeg kan fyre av raketter der. Det er jeg litt usikker på, men hvis jeg mister interessen mere nå så tror jeg at jeg faktisk gjennomfører dette. Dessuten så begynner prisene på fyrverkeri i Norge å bli så stive at det ikke går an. Slik er det ikke i Sverige, men jeg får se hva jeg gjør. Det å bruke 5000 på fyrverkeri så her du på en måte ikke glede av det er kipt!

 

Nå sa jeg jo litt om Sverige planene mine osv, men jeg får se. Det er mulig at faktisk pinnerakettene kanskje har en sjanse for å komme tilbake hvis det nå blir ett regjeringsskifte slik det ser ut til å bli nå. Jeg tror ikke at det bare skal ett regjeringsskifte til, men det er lov å håpe. Det er i hvert fall mulig og da er jeg optimistisk og håper at det skjer.

 

Etter dette året med fyrverkeri så er det ikke sikkert at jeg kjøper mere i Norge. Det er mulig at jeg kanskje bare vil bruke 1000 kr på fyrverkeri! Det er jo da flere grunner til dette. En av de er at prisene er så stive i dette landet at det er ikke mulig! En annen ting er at rakettene dessverre er blitt ulovlige som dere vet og dermed er det ikke like morsomt lengere. Den følelsen av rå kraft når det gjelder fyrverkeri er ikke til stede lengere! Den er borte og dette er trist for meg og sikkert dere andre.

 

Det er en mulighet for å få pinnerakettene tilbake og det er at vi ikke fyrer opp fyrverkeri! Det høres kanskje rart ut, men jeg tror at hvis ingen fyrer opp fyrverkeri og importørene ikke tjener noe så vil jeg tro at pinneraketter har en større sjanse for å komme tilbake. En er flere faktorer som spiller en vesentlig rolle her, men la meg nevne noen her. Hvis f eks ingen hadde fyrt opp fyrverkeri og fyrverkeri ikke ble solgt i Norge på grunn av at importørene ikke tjente noe så måtte det ha blitt mye mere offentlige show. Det måtte nesten ha vært offentlige show i nesten alle byer og det koster penger. Penger som eventuelt Erna Solberg vil ha ansvaret for. Jeg tror da at denne politikeren og flere politikere i den Borgerlige regjeringen ikke vil at de pengene skal bli brukt på fyrverkeri. Dermed så er det jo mulig for at hun øker lønnsomheten slik at fyrverkeriimportørene tjener noe, men kan ha ganske lave priser. Det er jo også mulig at pinneraketter blir lovlig igjen, men det er en liten sannsynlighet for det.

 

Vell her har jeg delt litt av min tankegang og greier. Dere for alle glede dere over fyrverkeriet og jeg håper at dere får en god opplevelse. Jeg for min del håper også at jeg får en god opplevelse og det er noe jeg tror jeg får i hvert fall i dette året så får jeg se hva slags interesse jeg har for fyrverkeri til neste år. Jeg ønsker dere alle en fortsatt riktig god jul og så klart ett godt nyttår!

 

PS: Vi må klare 500 sider før nyttår ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...