Jump to content
Sign in to follow this  
heier

Problemer med Logitech MX-1000 laser (lagging osv.

Recommended Posts

Problemet jeg har er at den er helt håpløs, halvparten av tiden jeg bruker den lever musepekeren sitt eget liv, den lagger helt håpløst og noen ganger fortsetter musepekeren å bevege seg etter at jeg har sluppet musen. Må si dette er den verste musen jeg noen gang har vært borti, den er jo helt ubrukelig. Det jeg lurer på er om det er noe jeg har gått glipp av, eller er det meningen at den skal være sånn? Jeg har nyeste driver og har endret på instillinger i Setpoint (hastighet på musen og slikt). Jeg har også kjøpt meg ny musematte (Corepad Eyepad, svart). Tenkte kanskje det hjalp, men neida. Å bruke den rett på bordet slik jeg gjorde med den forrige Logitech musen min er bare å glemme. Jeg bare ville høre om dere hadde noen råd eller tips eller forklaringer til hvordan jeg kan få rettet opp dette, om mulig. Hadde som sagt absolutt ingen problemer med den forrige musen jeg hadde (optisk, Logitech).

 

Snakket med PS Data om dette og de sa at lasermusene ikke liker mørke overflater, vil det si at jeg bør kjøpe meg denne musematten isteden? :shrug:

Share this post


Link to post

har samme musen selv... og den funker helt perfekt for meg :yes:

 

men pass på å ikke ha senderen for langt unna, da begynner musen å leve sitt eget litt.... skjedd med meg noen ganger...

 

og jeg bruker sort musematte, ikke noe problem det :hmm:

 

 

kjøpte forresten fra psdata selv :p

Edited by alex91

Share this post


Link to post

Min fungere perfekt den også, hatt den siden den kom ut.

Bruker en Icemat v2 svart, hvis det har noe og si, sjekk om glasset er rent, og ikke ha senderen langt unna.

EDIT: senderen min har 4 plater i mellomseg og musa.(skuffer)

Edited by Bundy

Share this post


Link to post

Jeg hadde samme problem som deg, men dette var før jeg oppdaterte driverne og siden du har gjort dette..så burde ikke problemet ligge der. Jeg bruker ikke musmatte og det funker kjempebra, spill bl.a BF2 osv uten problemer. Men som de andre sier sjekk om at ikke sendern er for langt unna.

Share this post


Link to post

Takk for tipsene, var visst bare det som skulle til :!: Flyttet litt på senderen, og vips så var det i orden. Call of duty 2 går som en drøm. Og jeg som har sittet og irritert vettet av meg her, jaja.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...