Jump to content
Sign in to follow this  
Piratpjokken

Hva er galt med skjermkort driverene?

Recommended Posts

Hver gang eg starter maskinen får eg opp en feilmelding. "cli.exe" eller noe sant.

 

Den kommer også under oppstart av ati catalyst control center

 

 

Har prøvd reinstallering, ny nedlasting men ingen av delene funket...

Skal eg prøve å ikke installere Control centeret?post-51089-1135437470_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Du må ha Net 1.1 instalert for at Control Center skal funker, det finner du på microsoft.com. Men ikke bry deg med det, control center er ubrukelig etter mitt syn/erfaring. Ta heller å avinstaller Control Center

Share this post


Link to post

Får samme på den PC'en jeg har installert X1300 Pro kort i...

 

Der er .NET 1.1 allerede installert... Er ikke særlig fornøyd med CCC jeg heller... Det gamle kontrollpanelet er mye bedre, nVidia sitt er også mye bedre synes jeg!

 

Synd at X1x00 kun har det nye CCC...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...