Gå til innhold

Snus-tråden v.3 - Annet prat toleres ikke.


hylo

Anbefalte innlegg

Prøvde general onyx i dag, den koster 5 kr mer, men prisene er satt opp på en fancy måte og ikke klemt ned i boksen som på alle andre merker ^^ Smaken var som vanlig general, spør du meg, noe jeg liker :)

6591914[/snapback]

Smaker vanlig General? Onyx smaker jo hundre ganger bedre enn vanlig General. Onyx har sterk smak, men ingenting å brekke seg for hvis man får på tunge. Generalen får meg nesten til å spy bare jeg legger en pose på tunga.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
løs ja.. noen få grader, kanskje 30?, sånn av og til..

6595096[/snapback]

Sikkert fint det så lenge du ikke slenger den i ovnen. Syns uansett at romtemperert er mye diggere enn nedkjølt, men for holdbarhetens skyld kan den jo slenges i kjøleskapet hvis du bruker lang tid pr. boks.

Endret av Cheezcake
Lenke til kommentar

Hey, har fått meg en sylynder med Skruf Stärk posjon (desverre) hadde håpt på og få et kjærlig møte med Skruf stärk som løs, men den gang ei.

 

Jeg må ærlig inrømme at jeg ble veldig skuffet, men er heller ikke noe sant kjempefan av skruf sann egentlig. Det går mest i Ettan og General :love: prøvde også onyx her om dagen, syns denne var en smule bedre en skruf stärk porsjon. Men jeg er igrunnen ikke noe fan av porsjons snus i det hele tatt :thumbdown:

 

Grov snus er også blitt teste, kanskje den verste snusen jeg har vert ute for bortsett fra peterøes sin snus (DRITTSNUS, klin fuckings umulig og bake) Grov snus var grei og bake, men smaken var grusom spør du meg.

 

Og til dere som ikke har teste Ettan. Løp og kjøp! Kjempesnus!

 

Så er det noen andre snuser dere kan anbefale meg som er gode? helst løs.

Lenke til kommentar

Gøteborg Løs. Ikke den sterkeste, men god å bake, smaker ikke så verst heller, og holder seg bra under leppa. Synes nesten det er bedre med Gøteborg løs om morran enn Skruf løs, ettersom Gøteborg sin virkning kommer mere gradvis, og man får en mye lenger kick/beroligende følelse. Skruf for min del kommer nesten hele virkningne på en gang, og etter hvert som den indre nikontinen i prellen trekker uttover er man ellerede "forsynt" med nikontin.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...