Gå til innhold

E-post på mobilen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som vet om det fungerer med hotmail på mobilen? har så langt sendt epost fra web (opera mini), men dette er ganske tungvint synes jeg. Har forresten en Nokia N95

9339835[/snapback]

 

Til N95 kan du bruke MSN klienten til Nokia. Virkelig Genial MSN klient, også i "Meldings-mappen" dukker det opp sammen med innboks og sendte meld osv Windows Live. Dette er Hotmail/Live mailen din. Egentlig genialt dersom du bruker hotmail. FOr meg er det bare irriterende, men har testa den og funker supert.

Endret av EldarHelseth
Lenke til kommentar

Her er en guide til gmail-oppsett for N95. Yahoo skal være bortimot likt.

 

0. Oppdater til nyeste programvare!

 

1. Velg meny, meldinger, marker gmail-postboksen og velg innstillinger.

(eventuelt må du opprette en ny postboks først. Det gjør du ved å markere rapporter og velge innstillinger. Velg så e-post, postkasser og vel inne i dette siste menyvalget kan du velge å opprette en ny postkasse. pokker så komplisert…)

 

2. Vel inne i Gmail-postboks-innstillingene velger du tilkoblingsinnstillinger. Velg innkommende e-post. Angi Gmail-brukernavnet ditt (for meg var det bare "tkorsvold" ikke [email protected]). Angi passordet ditt. Velg pop.gmail.com som server for innk. E-post. Velg "spør alltid" på tilgangspunkt. Velg "gmail" som postkassenavn. Velg pop3 som postkassetype. Velg SSL/TLS på sikkerhet/porter. Velg standard på port. Velg av på sikker pålogg (apop).

 

3. Så må du sette opp utgående e-post. Her skriver du inn din fulle e-postadresse, for eksempel [email protected]. Skriv også inn brukernavn og passord som for de innkommende innstillingene. Server for utgående e-post skal være smtp.gmail.com. Velg "spør alltid" på tilgangspunkt. Velg SSL/TLS på sikkerhet/porter. Velg standard på port.

 

4. Gå tilbake til gmail-postboks-innstillingene. Velg brukerinnstillinger og angi navnet ditt. Resten av innstilllingene kan du nok la stå, men jeg har valgt følgende: send melding straks, send kopi til deg selv nei, inkluder signatur nei, nye epostvarsler på.

 

5. Innstillinger for henting og automatisk henting tror jeg ikke det er nødvendig å kødde med.

 

6. Til slutt må du logge inn på gmail på nettet (ikke fra mobilen, fra en pc). Gå inn på innstillinger, velg videresending og pop, og aktiver pop for all e-post.

 

7. Prøv å sende filer større enn 10mb. Nå skal det virke!

 

 

 

 

Lykke til!

mvh Thorstein Korsvold

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

# Aktiver POP i Gmail-kontoen. Husk å klikke Lagre endringer når du er ferdig.

# Konfigurer klienten til å bruke innstillingene nedenfor:

Server for innkommende e-post (POP3) - krever SSL: pop.gmail.com

Bruk SSL: Ja

Port: 995

Server for utgående e-post (SMTP) - krever TLS: smtp.gmail.com (bruk godkjenning)

Bruk godkjenning: Ja

Bruk STARTTLS: Ja (noen klienter kaller dette SSL)

Port: 465 eller 587

Kontonavn: Gmail-brukernavnet (inkludert @gmail.com)

E-postadresse: hele Gmail-adressen ([email protected])

Passord: Gmail-passordet

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...