Gå til innhold

W550i update - hva er forbedret?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har nettopp oppdatert firmwaren i min W550i via SonyEricssons FOTA service. Det hele forløp smertefritt, og alt jeg gjorde var å følge instruksjonene.

 

Hva er forbedret?

5329389[/snapback]

 

Hei. Hva er SE FOTA service? Må jeg sende inn W550i min for å få oppdatert den? Takker for svar.

Lenke til kommentar

FOTA er oppdatering Over The Air, altså direkte fra produsent til mobilen.

 

Man velger "Innstillinger" og deretter "Generelt" og "Oppdat. tjeneste". Deretter følger man instruksjonene. Man trenger en GPRS internettforbindelse til nettleverandøren, som normalt kan hentes via deres hjemmeside. WAP skal ikke brukes.

 

Dessuten må man lade telefonen helt opp på forhånd. Sikkert ikke nødvendig, men dersom man går tom for batteri, kan man få problemer!

 

Med denne firmwareoppdateringen slipper man å levere telefonen fra seg. Man trenger ikke engang tilgang til en PC. Meget bra, men det er dumt at dette er lite utbredt. Hinter spesielt til Nokia, som leverer mest mobiler i verden.

 

Eneste negative jeg opplevde, var at de bildene, ringetonene og tema jeg selv hadde lastet opp på telefonen, ikke virket lengre. Det gjorde ikke noe, for jeg hadde dem på PCen, og overførte dem via kabel. Mp3-filene var derimot intakte; det samme var bokmerkene.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...