Jump to content
Sign in to follow this  
Dumle_

Videofeil på 360

Recommended Posts

Fikk endelig tak i 360 når Elkjøp fikk inn igjen maskiner på Skøyen den 16.des, og maskina fungerte fint helt til sent søndag kveld. Etter å ha lasta ned en trailer, merka jeg når jeg satte den på at videoen var helt klikk. Grønne og røde prikker som fløy over skjermen, og hvite prikker som oppstod der det er skarpe kanter i videoen. Det samme oppstår under DVD-avspilling. Introvideoen i PGR3 fungerer helt fint, men det er muligens fordi den er i BINK-format, og ikke WMV som de andre videoene er i. Under spilling virker det til at ingenting er feil, bortsett fra at info-boksen i PGR3 som er på venstre side under loading før og etter løp skjelver rimelig mye, noe den ikke gjorde før.

 

Xbox'n står med god utlufting på alle kanter, og det samme gjør strømforsyningen. Har ikke opplevd at boksen har blitt varmere enn det som er normalt, og boksen var ikke varm i det hele tatt når jeg merka feilen.

 

Er det noen der ute som har opplevd den samme feilen? Eller noen som har en anelse om hva som kan være feil? Har svært lite lyst til å sende maskina inn til rep, siden det p.g.a. juletider sikkert kommer til å ta en liten evighet å få den tilbake.

Share this post


Link to post

Sjekk kabler, sjekk instillinger på tv valg på X360. Sjekk at du har riktig valg på kabelen (HD eller vanlig om du bruker denne kabelen)

 

Sjekk at kabler sitter skikkelig godt i. Om ikke noe hjelper så ville jeg ringt til suport. Anbefaler det da å snakke med folk i UK da svenskene er...ja svensker og ikke serlig stor hjelp.

Share this post


Link to post

Har sjekket alt som kan sjekkes omtrent, og alt står riktig innstilt. Blir nok å bite i det sure eplet og ringe support i morra. Og vet hva du mener med den svenske supporten...vært borti den før:P

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...