Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Litt glatt; trenger muligens ny felg :P


Anbefalte innlegg

:blush:

 

kjørte ikke særlig fort engang, men det var klink is, så jeg skrenste og kom uheldigvis litt borti en fortauskant (det viktigste er jo tross alt at jeg fortsatt lever :whistle: ).

Jeg punkterte ikke eller noe, men det ble en liten bøy på kanten av den ene av mine nydelige stålfelger, så hvis man kikker litt nært ser det ikke så pent ut. Noen som vet pris på en slik felg? Litt usikker på eksakte dimensjoner, men 170/60/14 er nok i området.

 

Får vel kjøre enda mer forsiktig fremover :innocent:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var ikke noe risting e.l. nei. Men kan det likevel hende at hjulstilling er på noen måte påvirket, slik at jeg får noen problemer? Eller må man til med kraftigere smell da? Jeg kjørte tross alt ikke stort fortere enn 30-35km/t før svingen, så at jeg traff kantsteinen i 25+- er vel realistisk. Sjekket umiddelbart etter impact samt en gang til når jeg kom inn i garasjen, og felgen er bøyd såpass at den trykker litt på dekket, så ny felg må vel til. Drive å rette opp en stålfelg som er 10 år gammel (om ikke eldre?) er det vel neppe særlig mange som gidder ;)

 

Men dekkene er bare en sesong gamle, så ingen grunn til å skifte dem med det første. Hvis jeg da skal ha det gamle dekket over på ny felg, har du en pekepinn på hva det kan koste? Snakker vi under 500kr? Her i området vet jeg om en dekkmann, euro dekk, dekksentralen og madla gummiservice. Anelse om hvem som kan være billigst av disse?

 

Irriterende greier dette her; i stavanger er det kaldt nok til at det blir skikkelig glatt toppen 4-5 dager i løpet av et år, så jeg kjører piggfritt. Men selvsagt knakende typisk at på en av de 4-5 dagene klarer jeg å kose med kantsteinen... *mumle* Jaja, finnes vel folk som har fått dyrere lærepenger

Endret av SuperDeformed
Lenke til kommentar

Avbalansert også vel?

 

Gjorde det samme forrige helg, men tok felgen mye mer enn bare litt :p (dekket overlevde, men tappa lufta av det etterpå i fare for at det skulle eksplodere, skarp kant i dekksia)

 

Men, saken er da at jeg tok "bakakslingen", vangen, traversen eller hva hver enkelt velger å kalle den i tilleg til dekket, så ja, er de som har fått en dyrere lærepenge ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...