Jump to content
Sign in to follow this  
ZinnX

Musikk i Movie Maker

Recommended Posts

"Import sound" --> Velg lyd --> Legg påmusikklinja under filmen.

 

(Du må trykke "Vis tidslinje" hvis du bare har sånne ruter bortover for hvert filmklipp/bilde.)

 

Lykke yil!

Share this post


Link to post

Virker som du har redigert litt i Movie Maker før, Marius E. Hvordan fjerner man lyden på en film, slik at man bare hører lyden man legger til, hvis du skjønner?

Share this post


Link to post

Har jobba litt med moviemaker, ja.

 

On topic: Man høyreklikker på lyden til selve filmen og så på "Mute".

 

Mvh. Marius E

Share this post


Link to post
Har jobba litt med moviemaker, ja.

 

On topic: Man høyreklikker på lyden til selve filmen og så på "Mute".

 

Mvh. Marius E

5298822[/snapback]

 

HJELP!

 

13-ÅRING SOM ER NYBEGYNNER HER!

Hei, du marius, jeg har også jobba en del i MM og kunne trenge litt hjelp, hvis du kan hjelpe meg. jeg synes MM er et altfor svakt program, og det krasjer for ofte. Men før jeg går inn på det vil jeg spørre om en ting: På tidslinja står det "lyd/musikk" og et annet sted står det "lyd". er det mulig å legge på to lydspor uten om den lyden som hører til filmen? (hvis man har et filmklipp uten lyd, går det da?) :hmm:

Uansett så er jeg på jakt etter et nytt program! Jeg har hørt om flere ulike, og prøvd POWER DIRECTOR 3 (det var litt få muligheter og virket litt for gammelt) OG HAR HØRT OM "jahshaka" eller noe. sikkert mange fine programmer, men her kommer det STORE problemet: :ermm:

 

Jeg bruker ikke MM så mye til film, (jo av og til) men jeg er veldig interessert i animasjon, og bruker primitive metoder som ofte er for dårlige. Håper du tar deg tid til å lese, for jeg er ganske desperat!

 

jeg bruker BL.A. webcamera og plastelina, og det funker fint, bortdett fra at man får 389 filmklipp på 0.17 sek. nede på tidslinja og at programmet krasjer med en gang. Jeg vet jo at MM ikke er beregnet på dette her..! :blush: Den andre metoden ser lekrere ut, men er mye vankeligere å få til, nemlig PAINT. (også et ræva program egentlig) jeg begynner å få taket på det nå, men det er et program som er vanskelig å bruke på denne måten, og det er ikke rom for å feile. drømmer om å få jobb i DISNEYTOON STUDIO eller PIXAR, men spørsmålet mitt er egentlig om du har noen råd? vet du om noen animasjonsprogram?

 

TUSEN TAKK FOR EVT. HELP!

Share this post


Link to post

Til animasjon kan du bruke flash eller noe, (www.adobe.com)

 

Til film finnes det mange alternativer til moviemaker (som rett og slett suger) men dog tilvanlig ikke gratis.

 

Personlig bruker jeg ett program som heter Sony Vegas 7.0 det er ett veldig avansert program, men som tar litt tid å sette seg inn i og det koster mye penger hvis man skal kjøpe det. :p

 

Det finnes og ett veldig bra program som heter Adobe Autition (www.adobe.com) bruker det ikke selv, men kjenner flere som gjør det.

 

Og for de litt mer nybegynnerene finnes jo alltid Pinnacle, bra men litt mindre avansert enn Vegas.

 

Bare spørr hvis det er no!

 

/yaricks :)

 

 

EDIT: stryk det som står øverst, tenkte på annen animasjon.! ;)

Edited by Yaricks

Share this post


Link to post
På tidslinja står det "lyd/musikk" og et annet sted står det "lyd". er det mulig å legge på to lydspor uten om den lyden som hører til filmen? (hvis man har et filmklipp uten lyd, går det da?)
Nei. Du kan leggje til berre eitt ekstra lydspor. Sjølv om ein har filmklipp utan lyd so kan ein ikkje leggje til lyd til sporet «Lyd», då det berre er for lyd som er ein del av filmklipp.

 

Uansett så er jeg på jakt etter et nytt program!
Sjå annonseringstråden Oversikt over redigeringsprogram i dette forumet.

 

jeg bruker BL.A. webcamera og plastelina, og det funker fint, bortdett fra a man får 389 filmklipp på 0.17 sek. nede på tidslinja og at programmet krasjer med en gang. Jeg vet jo at MM ikke er beregnet på dette her..!  :blush:
Det finst eigne progam for stop motion animation. Ein del er lista opp her. Vil tru at alle saman gjer ein mogelegheit for å setje saman ei rekkje stillbilete til ei videofil, og dei fleste av dei gjer ein mogelegheit for å lagre bilete frå t.d. webkamera (før ein lager ei videofil av dei).

 

den andre metoden ser lekrere ut, men er mye vankeligere å få til, nemlig PAINT. (også et ræva program egentlig) jeg begynner å få taket på det  nå, men det er et program som er vanskelig å bruke på denne måten, og det er ikke rom for å feile. drømmer om å få jobb i DISNEYTOON STUDIO eller PIXAR, men spørsmålet mitt er egentlig om du har noen råd? vet du om noen animasjonsprogram?
Meiner du å lage kvart bilete i Paint? Å bruke eit anna biletredigeringsprogram kan kanskje lette jobben din. To gratisalternativ er Paint.NET og Gimp.

 

Er litt usikker på dette, men eg trur Pixar bruker andre metodar, nærare bestemt 3D-animasjon. Det finst gratisprogram for dette, som Anim8or og Blender, men ver klar over at det vil ta mykje arbeid å verte dyktig i dette.

 

Og eit lite tips til slutt: Neste gong, ikkje bruk ein tråd som er eit år gamal når mesteparten av det du lurer på ikkje har noko med det opprinnelege temaet i tråden å gjere. Lag heller ein ny.

Det finnes og ett veldig bra program som heter Adobe Autition (www.adobe.com) bruker det ikke selv, men kjenner flere som gjør det.
Audition er eit program for lydredigering, ikkje videoredigering. Edited by incanus

Share this post


Link to post

Jøss! her er det mye å ta tak i!

tusen takk alle sammen!

Og ja. jeg skal heler lage en ny tråd.

det var bare tilfeldig at det ble sånn denne gangen, men jeg kan rette det opp.

 

du er jo nesten proff, du! (stryk nesten) :D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...