Gå til innhold

Spillverket.no: Gamer.no har de beste avstemningene!


Anbefalte innlegg

Vil gjerne få bemerke at dere i Gamer.no lager noen glimrende avstemninger. På de fleste andre sider - både norske og utenlandske - stemmes det stort sett om favorittkonsoll, beste spill, spill som det burde lages remake av osv. Typiske telletrådtemaer. Dere, derimot, spør om ting som faktisk er interessante for oss spillere. Nå handler det om hva folk synes om Revolution, noe som er svært aktuelt, og tidligere har vi bl.a. fått vite hvor mye andre piratkopierer i forhold til å kjøpe lovlig og hvor mange som spiller bilspill med ratt. Jeg synes dette er artig informasjon, og vil gi dere i Gamer.no ros for å lage de beste avstemningene på nettet! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mange takk for ros tåa! Vi forsøker å legge ut en ny avstemning hver uke, enten om det folk bryr seg om, det vi selv lurer på, eller noe som rett og slett er veldig hot der og da. Hvis vi skulle gjort det oftere, ville det resultert i færre stemmer, og et dårligere grunnlag. GameSpot er mange hundre ganger større enn oss, og har derfor mulighet til å bytte oftere, og likevel få et bra antall stemmer hver gang :-)

 

Her har dere forresten mulighet til å komme med avstemningsforslag selv: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=249927 (husk å lese første post grundig før dere legger igjen forslag)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...