Jump to content
Sign in to follow this  
tåa

Spillverket.no: Gamer.no har de beste avstemningene!

Recommended Posts

Vil gjerne få bemerke at dere i Gamer.no lager noen glimrende avstemninger. På de fleste andre sider - både norske og utenlandske - stemmes det stort sett om favorittkonsoll, beste spill, spill som det burde lages remake av osv. Typiske telletrådtemaer. Dere, derimot, spør om ting som faktisk er interessante for oss spillere. Nå handler det om hva folk synes om Revolution, noe som er svært aktuelt, og tidligere har vi bl.a. fått vite hvor mye andre piratkopierer i forhold til å kjøpe lovlig og hvor mange som spiller bilspill med ratt. Jeg synes dette er artig informasjon, og vil gi dere i Gamer.no ros for å lage de beste avstemningene på nettet! :)

Share this post


Link to post

Ikke for å nedverdige Gamer, men synes også at GameSpot har gode avstemninger. Så de beste på nettet, vet jeg ikke. GameSpot bytter også oftere.

Share this post


Link to post

Mange takk for ros tåa! Vi forsøker å legge ut en ny avstemning hver uke, enten om det folk bryr seg om, det vi selv lurer på, eller noe som rett og slett er veldig hot der og da. Hvis vi skulle gjort det oftere, ville det resultert i færre stemmer, og et dårligere grunnlag. GameSpot er mange hundre ganger større enn oss, og har derfor mulighet til å bytte oftere, og likevel få et bra antall stemmer hver gang :-)

 

Her har dere forresten mulighet til å komme med avstemningsforslag selv: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=249927 (husk å lese første post grundig før dere legger igjen forslag)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...