Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Rå dps er affliction eller destro, såvidt jeg har skjønt.

9557750[/snapback]

 

Jau.

 

Jeg spiller PvE som destruction for tiden (7/13/41) .. Immolate+corr+CoS/CoE/CoR/CoT/CoW og shadowbolt spam. Funker fett! (Om du har lite crit er det bedre å gå affliction, -MED RUIN-! 40/0/21)

 

EDIT: Og conflag før immolate går ut, selvsagt.

Endret av nazrm
Lenke til kommentar

Fire er best personlig dps (innen destruction) inntil man kommer opp i 11-1200 buffa (shadow)damage. Da tar shadowbolt over. Avhengig av hvordan man er geara så kommer breakpoint tidligere eller senere. F.eks en med veldig mye crit vil antagelig bytte til shadow før 1200 damage/healing, mens en med veldig lite crit ville kanskje venta lenger (helt avhengig av raidsituasjon, om det f.eks fins andre destrolocks etc).

 

Ville tatt denne spec som fire. Sacrificed imp. Kun bruke conflagrate ved burst behov, eller når man ser at mobben vil dø før immolate rekker å tikke ut (og mana ikke er et problem). Husk å bruke Curse of Elements, selv på thrash.

 

http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZVx0tr0tVuV

 

Hvis et raid har 3 locks er det i mine øyne best om 1 av lockene er specca destro, har høy critrating (35-40% buffa) og bare nuker shadowbolts. De andre 2 er affliction og har veldig lite crit (10-15%). Her snakker man selvfølgelig om å maksimere oppetiden for improved shadowbolt debuff (+20% damage på alt shadow damage). At shadowpriests i tillegg kutter ut Shadow Word: Death er en bonus, og naturligvis: all bruk av shadowdamage wanding er strengt forbudt =)

 

 

Edit: Når jeg grinder så saccer jeg voidwalker. Da kan man bare løpe rundt og nuke ting og lifetappe. Slipper ta pause.

Endret av Ripsta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...