Gå til innhold

Noen erfaringer med microsofts fingeravtrykkleser?


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Idag skaffet jeg meg ett nytt tastatur; Microsoft tastatur og mus, med fingeravtrykksleser. Førsteinntrykket var veldig bra, og jeg registrerte alle ti fingre, uten problemer.

 

Deretter måtte jeg jo prøve å logge meg på med en finger, noe som også gikk helt smertefritt. Etter at alt så ut til å være i orden, mått jeg jo også prøve å se om jeg fikk logget meg på noen av mine faste websider (komplett, hattelco, catchgamer, diskusjon.no forumet etc etc). INGEN av disse sideneble gjenkjent som ett påloggingssted. Dette var jo selvfølgelig fryktlig skuffende, for jeg kommer jo til å logge meg mer på nettsider, enn det jeg logger meg på PC'en. Dessuten er det jo bare jeg som bruker denne PC'en, så flere accounter er det heller ikke her.

 

Etter å ha tenkt meg om, skjønte jeg jo at jeg hadde hele tiden prøvd meg inne i Opera. Jeg tok en snartur inn i IE, og det funket med en gang!

 

Er det noen som vet om det er noe som helst jeg kan gjøre for å få denne til å virke i Opera? Jeg elsker opera, synes at det er en veldig fin browser, så selv med fingeravtrykkleser i IE, tror jeg ikke at jeg bytter tilbake.

 

TAkker for alle svar :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har samme tastatur som deg, eneste jeg er misfornøyd med er at det bruker utrolig lang tid på å varme opp før jeg får logga inn på pcen.

 

Edit: Jeg bruker den forsåvidt ikke til noe annet enn innlogging på pcen heller. men funka sånn halvveis når jeg testa med websider osv. i iexplore. husk at linken må være eksakt lik den du hadde når du registrerte. går du foreksempel en omvei når du skal logge inn på diskusjon.no, eller logger inn fra feks amobil.no så fungerer det dårlig.

Endret av BKB
Lenke til kommentar

DA var det vel du som hadde lagt inn den ene brukeranmeldelsen på HW da? Trur i alle fall det var en som sa at det tok lang tid å laste drivere etc.

 

Anyway, er utrolig dumt at det ikke funker, tenkte kanskje det kunne være en plugin til Opera eller noe lignenede.

 

Er det noen andre som vet om det kanskje finnes andre sånne password managere som støtter fingeravtrykk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...