Gå til innhold

Need for speed Most Wanted lagg :(


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm.. Merker ingen av dei problema dåka har. Men siden det er demoen du speler daniel_984 so kan det vel hende at dei har blitt fiksa på i heile spelet?

Eg har spelt heile spelet, og merka ingen lagg eller det andre dåke har sagt.

5192186[/snapback]

Tror du misforsto litt. Spiller hele spillet jeg altså. Vet det egentlig ikke er et populært tema her, men jeg lastet det ned. Spiller Black Edition, og likte spillet utrolig godt. Sett bort fra denne umåtelige lagginga var gameplayet helt suverent. Ved siden av om ikke langt over U2. Lydene, fartsfølelsen, politiet alt assa.. En garantert vinner mellom mine 4 vegger..

 

inflame662, er dette store tjukke svarte streker som popper opp noen sek og forsvinner igjen? Forøvrig er det utrolig mange bugs med spillet, noe du lett finne rut om du romsterer litt på det offisielle forumet.

 

Rent generelt var demoen utrolig lik fullversjonen på mitt system. Like lav fps i begge, men helt grei (~47 målt med fraps). Mange som har problemet med at spillet stopper opp noen brøkdeler av et sekund og så fortsetter. Dette har jeg skrevet en laaaang teori om lenger opp, så les heller der.

 

Edit: PS scorpion87, du bør kutte ned signaturen din ett hakk, med mindre du vil ha advarsel eller reglene har forandret seg. Bare 4 linjer som jeg husker hvertfall.

Endret av daniel_984
Lenke til kommentar

Okay.

Vel no har eg og heile spelet heime hos meg, ja lasta ned men gløm det.

Eg har ein amd64 3000+, 512 mb ram, og geforce 6800LE

Eg merka lagg ein gang, men det var fordi eg brukte Azureus samtidig.

Eg har ikkje sjekka fps, eller noke sånt. Har ikkje merka noken problem enda. Har utrulig fin flyt i spelet og synts det er fantastisk bra.

Men vi får håpe det kjem ein patch om ikkje so lenge som fikser opp for folk med problem. Siden det visst nok er mange med det:(

Lenke til kommentar

[offtopic] Da har jeg kjørt gjennom career. Har tre løp igjen (hoppet over noen løp og gikk rett på challenge).

 

Når det gjelder politi så er det når en har 5 stjerner (eller fler) det blir virkelig morro imo. Men en må ha riktig bil for det (en veldig responsiv bil). Jeg pleier å tune turbo/supercharger så jeg har litt mer grunt ved lav rpm. En eller to streker mot venstre. Det nytter lite med high rpm power når en står med ett par-tre Heavy SUV foran og bak og prøver å komme unna (høy rpm power fører bare til hjulspinn i slike situasjoner).

 

I motsetning til NFS Underground 1 og 2 så vokser dette spillet etterhvert som jeg har spilt.

[/offtopic]

 

Når det gjelder lagging ol, så har jeg funnet det riktige visuelle oppsettet for mitt system (Venice@ 2500mhz, 1GB 2.5-4-4-9 @ 208MHz 2t, 9800pro @ 472,5/378, WD200GB, Win2K sp4) og har kun lagg i korte perioder når jeg har byttet bil, samt noen ganger når jeg kjører lange løp som strekker seg over flere bydeler. Jeg har ikke målt med Fraps enda though.

Endret av AveMORphine
Lenke til kommentar

Målte med fraps selv, som beskrevet lenger opp

5188018[/snapback]

 

tot. ant. frames=43760, tid(ms)=1043303, min=0, max=75, avg=41.944. Som du ser så ligger faktisk min fps på 0, noe som betyr at det faktisk var 0 bilder i løpet av et helt sekund, tro det eller ei :p . Se sig for specs.

 

Forresten syns jeg de level 5 jaktene er helt forferdelige (morsomme egentlig). Nesten helt umulig å bli kvitt de. Har også fått han Cross fyren etter meg en gang, hvertfall som jeg har fått med meg.

Lenke til kommentar

Kjørte en test nå:

 

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

43808, 597640, 0, 97, 73.302

 

Kjører med lav oppløsning though....

 

Resolution: 640x480

Full Screen Anti-Aliasing: av

Texture Filtering: max

Vsync: av

World Level of Detail: max

Road Reflection Detail: 1/3

Shadow Detail: 0/2

Car Geometry Detail: High

Car Reflection Detail: Low

Car Reflection Update Rate: av

Rain Effect: On

Over Bright: Off

Visual Treatment: High

Lenke til kommentar
Fikk spillet fra cdon.com i dag og legger ikke merke til noe slags lagg. Kjører på 1208*1024 med alt på fult utenom AA og AF. PC Specs står i profilen hvis noen lurer. Demoen og gikk smørglatt med samme instillinger.

5195421[/snapback]

Kjør Fraps så får vi avklart det veldig fort. Logg minst 3-4 mins slik at det blir noe tålelig gjennomsnitt også da ;) . "Smørglatt" har jeg skjønt gjennom flere år er et svært løst begrep.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...