Gå til innhold

"Panikknapp" til umiddelbar sletting


Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ville det vært mulig å ha en kraftig spole/elektromagnet rundt selve disken, koblet til 230V AC eller noe som hadde greid å ødelegge lagringene på disken?

Så hatt en type bryter fremme på kabinettet, helst type sikkerhetsbryter slik at man ikke sletter hele greiene når barna er på besøk på kontoret og kjeder seg.. :whistle:

Lenke til kommentar

Ting kan tyde på at det her er snakk om noen som ønsker en relativt billig løsning for å fjerne alle spor når politiet banker på døra. Om politiet først banker på døren din, er det vel avhengig av saksforhold om de orker å rekonstruere dataene på harddisken etter en eller annen form for fysisk destruksjon.

 

IBAS har vel, så vidt jeg vet, muligheter til å rekonstruere data fra en disk med platene i 1000 biter, som nevnt over.. I en sak med f.eks. en warez-hub, vil "1000 biter-metoden" sikkert være nok til å få saken henlagt pga bevisets stilling, men er det snakk om større saker, vil de sikkert gjøre det de kan for å skaffe beviser.

Lenke til kommentar

Jeg tror du overvurderer IBAS sine evner om du tror de kan rekonstruere data fra HDD plater i tusen deler... For det første er det ett helvetes pusslespill, for det andre blir det så mange sprekker i platen at jeg har vondt for å tro at det er mulig å lese den. For ikke å snakke om problemet med å finne alle de 1000 småbitene da :)

Lenke til kommentar

Bare ibas kan få plata til og spinne kan de lese den, eventuelt har de sikkert noe utstyr slik at de kan legge plata stille og spinne lesehodene.

 

Stemmer enten for den ferdigløsnignen, eller 1000 biter kombinet med KRAFTIG magnet og litt syre for og toppe det hele (siden du da driller noen fine hull i hardisken kan man sikkert få syra til og renne neddi der).

Lenke til kommentar
E-bomber stopper opp all elektronikk, tviler STERKT på at det vil ha noen innvirkning i det hele tatt på harddiskens lagrede data i det hele tatt.

Ifølge TV-serien "24" så utsletter en kraftig E-Bombe all informasjon som er lagret elektronisk på et stort område rundt bomben nor den går av.

 

For dei som såg forige sessong av 24, så stresset Jack og en til med å få skrive ut et kryptert dokument fordi dei viste at en E-Bombe skulle gå av. og hvis en E-bombe ikkje hadde ødelagt alt som var lagret, hvorfor kunne ikkje Jack og han andre bare skru ut hardisken og gå derfra?

 

Vegard :)

Lenke til kommentar
Kongevann er jo den ultimate løsningen da. Det knekker jo gull og platinum, så tror nok ikke en spinkel liten HD skal klare å motstå noe sånt. Problemet er jo bare å få tak i det...

 

Noen burde sende en mail til mythbuster og be dem lage en episode om dette!

Er på vei inn på discovery.com no :w00t: og spørsmålet er innsendt. :)

 

EDIT: post 1700 :thumbup:

 

Vegard :)

Endret av vegis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...