Gå til innhold

B&H med UPS frakt ?


Anbefalte innlegg

Heisann.

Jeg har for første gang prøvd meg på å handle fra utlandet og er blitt anbefalt B&H i USA.

Jeg har kjøpt en Lowepro fotosekk som var ganske mye rimeligere inkl. moms og frakt enn her i Norge :yes:

Jeg har valgt UPS Exspress som fraktmåte og ser at pakken er på vei "over" nå , men jeg lurer på om UPS kommer med pakken på døren eller om den kommer med Posten ?

For visst den kommer på døren , kommer den kanskje på dagtid og ingen er hjemme , hva skjer da ?

Er det noen der ute som har erfaring med hvordan UPS gjør det ? :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skrev ett lengre svar men det ble borte, sukk

 

Oppsummeringen er: UPS Norge er det mest elendige bedrift jeg har vært borti når det gjelder kundeservice, deres systemer er ikke beregnet på privatkunder og de ønsker dem heller ikke, og gjør livet surt for en stakkar som bestiller på nett med UPS som leveranse og er dum nok til ikke å være hjemme mellom 08-16 (mer eller mindre oirdrett gjenngitt fra den svanske monster-dama jeg pratet med ved siste leveranse)

 

Sjåføren er ikke forpliktet til å ringe ang. levering, men noen gjør det, ren flaks avgjør

 

UPS kan ikek endre leveringsadresse før etter en bomtur

 

UPS kan ikke holde igjen pakken på lageret på Økern i Oslo før etter en bomtur...

 

MEn kanskje du er heldig... virker som det er større sjanse utenfor oslo da det er andre underleverandører som ofte står for selve leveringen og som har skjønt at bomtur er mer kostbart en 2 minutter i telefon osv

 

Lykke til!

 

PS før gikk det greit å ringe ups så fort man fikk tracking nr og endre leveringsadresse, men nå gikk ikk det sa damen, vet ikke om jeg orker å lide meg igjennom en levering til med UPS, men de er så mye raskere enn USPS dessverre, uff

Lenke til kommentar
PS før gikk det greit å ringe ups så fort man fikk tracking nr og endre leveringsadresse, men nå gikk ikk det sa damen, vet ikke om jeg orker å lide meg igjennom en levering til med UPS, men de er så mye raskere enn USPS dessverre, uff

Jeg rakk ikke ringe til UPS før første bomlevering nå sist, de er temmelig raske fra USA og til Norge, men det kan hende at det går an å ringe før, det sto et sted på en webside jeg så (UPS sin infoside, men ikke ups.com... fant ikke tilbake til den siden i farta)

 

Det kan hende at du møtte selveste UPS-monsteret, som serverte deg den historien for å slippe å gjøre noe. Han jeg snakka med der var vennligheten selv, så det du kan gjøre neste gang du skal lide deg gjennom det opplegget dems er å ringe noen ganger, før eller siden treffer du sikkert en annen enn det monstrøse kvinnfolket :)

Lenke til kommentar

Vel, har hatt 18 leveringer med UPS fra B&H nå, og det er ikke bare denne damen som er ille, hun var riktig nok ekstrem, men de er ikke spes. runde og service instilte hos UPS norge generelt dessverre... men mange av sjåførene er helt topp da, så det er flaksen som avgjør her..

Lenke til kommentar

Dette forstår jeg ikke. jeg trodde det var slik at om varen koster over 1000kr inkludert frakt, så må den fortolles før man får den. Det har i alle fall jeg opplevd. Hvordan klarer dere å få levert varene rett på døren? Fortolles de av UPS? Fortoller UPS alltid varer for sine kunder?? (Har opplevd at DHL gjør det, men trodde ikke UPS gjorde det..)

Lenke til kommentar

Nu kommer jeg fra Danmark - men jeg har været godt tilfreds med UPS, og især deres hurtighed - men man skal nok kende deres særheder

 

Her er et par erfaringer jeg har gjort

 

Jeg har opgivet min arbejdsaddresse når jeg har købt ind både hos B&H Foto og hos AC Foto i Tyskland - gik fint

 

Jeg har også prøvet at hænge et skilt på døren og bedt chaufføren om at afleverer pakken hos naboen - gik fint

 

Hvis de skal ha´ penge f. eks hvis det er varer der er sendt på efterkrav (AC Foto) skal man huske at de kun tager rede penge, altså ingen kort - og de har vist ingen byttepenge, så det er lige penge

 

Men held og lykke

Lenke til kommentar

Må man betale mva og gebyr når de kommer på døra, eller sendes dette pr post senere? Jeg har nemlig nettopp bestillt fra B&H selv.

Jeg ser også at pengene for varene ble trekt(ellers reservert?) den dagen jeg bestilte, men nå er dette beløpet plutselig borte fra oversikten min på nettbanken? Var beløpet bare reservert og så trekkes det senere?

Første gang jeg bestiller untelands fra så jeg er litt grønn :blush:

Lenke til kommentar
Må man betale mva og gebyr når de kommer på døra, eller sendes dette pr post senere? Jeg har nemlig nettopp bestillt fra B&H selv.

Alle gebyrer ifm. fortolling og mva. kommer til deg i posten i etterkant. Først får du en betalingsmelding om at UPS har lagt ut disse utgiftene for deg. Senere får du selve fakturaen. Dette kan ta lang tid. Jeg fikk nettopp min UPS faktura for noe jeg bestilte i Juli. De "glemmer" deg imidlertid ikke ;)

 

Ellers er min beste erfaring at du ber butikken sende deg pakken til jobb adresse e.l. slik at du er der når den kommer.

Lenke til kommentar

Siss28: du kan og følge ordren din via web vet du, både hos B&H og når pakken begynner sin vei over dammen med UPS, dette er nyttig da du ser status for pakken hos B&H og siden hvordan den ligger ann på veien

 

Jeg scannet mitt kredittkort (begge sider) og mailet det til verification avdelingen hos B&H gikk helt greit det

Lenke til kommentar

Kan være jeg var heldig , men jeg ringte UPS Norge i dag og møtte en hyggelig dame som sa at pakken lå på utkjøring i dag.

Og hun gav meg nummeret til UPS transportøren i Bergen som jeg ringte.

Jeg spurte om jeg kunne hente den på flyplassen hos dem istedet for at de kjørte pakken ut på bomtur , og det var helt i orden , de kunne også levere den på arbeid.

Fikk inntrykk av god service :yes: men som sagt det kan være jeg var heldig

Endret av helge.bringeland
Lenke til kommentar

Noen som har en aning om hvorfor status på sendingen min står som "Exception" Forstår det utifra søk på UPS sin side at dette er en forsinkelse. Men hva slags grunn kan det være til det?

 

Det siste som sto på trackingen er:

 

Oct 12, 2005

8:37 A.M.

OSLO, NO

FORWARDED TO THE FACILITY IN THE DESTINATION CITY

 

Jeg forsto det dermed som at ordren var på vei opp her mot Nordmøre? :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...