Gå til innhold

Bytte fra bråke vifter til ?


ahpadt

Anbefalte innlegg

Hei !

 

Er det noen som kan hjelpe/veilede meg med noe kjøling ?

 

Per.idag har jeg en Thermalright SK6 kjøleribber&en Delta Label vifte (den som bråker=) + 3 andre 80mm vifter...Dette gir en dB på totalt ...(den støyer som f...)

 

Jeg har idag en system idle temperatur på ca 22grader, og en cpu temperatur på ca 46 grader.

 

Jeg har veldig lyst til å ha samme (gjerne mindre) idle temperaturer!

Noen som har forslag til hva jeg burde få meg/bytte ut?

 

-Håper på mange svar....

 

Mvh.

ahpadt

 

:roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Mulig jeg skyter litt over mål her nå, men har du vurdert vannkjøling?

Jeg har kun to vifter i kabinettet mitt, én 120mm på ca 1500 rpm for radiatoren, og en 80mm avtrekksvifte på "halv fart". + vifta i poweret da.

Det hele fremstår som praktisk talt lydløst, i hvert fall i forhold til en maskin med ordinær luftkjøling!! Temperaturer for øyeblikket: CPU 35C.system 33C.

Det eneste som virkelig støyer er CD-spiller´n. Men det får man vel tåle?

Lenke til kommentar

Ahpadt, du har ikke vurdert vannkjøling? Selv var jeg kritisk til dette siden det var risikabelt og sånt. Men så leste jeg om Koolance (www.koolance.com). Det virket perfekt for meg da jeg ikke vil skru mye og sånt.. et ferdig laget vannkjølingssystem er digg... blei fortvila når jeg fant ut at det ikke kom til norge :sad: men så leste jeg på forumet at OiK eller no slikt skulle ta det inn... kontakta de, og fikk raskt svar om at priser skulle komme idag.. og det stemte visst.. 3300 kr for et sånt system med ferdig vannkjøling og garanti og alt mulig.. bestillte meg et akkurat, fikk en mail fra OiK seinere om at ordren var bekreftet og at jeg får Koolance om 1 1/2 til 2 uker..

 

orker ikke grave frem adressa til oik nå, men hvis jeg ikke husker feil var det http://www.mammut.com/oik ..

Lenke til kommentar

Halla Balla!

 

Aha, mamut med en m.. ska skrive det opp bak øret.. Syntes ikke det er så gæli pris på Koolance systemet men.. Trur ikke du får kjøpt kun vannkjølinga, men jeg var i kontakt med Kim over mail og han nevnte noe om at de ville ta inn vannkjølesetta og Peltier elementene til Tom Leufken.. Det er sjukt da! leufkentechnologies.com er vel sia hans... uansett, trur Koolance er verdt hver krone, ska poste erfaringene mine når jeg får kassa...

 

Jeg spurte Kim i OiK om jeg kunne bestille tileggselementene på Koolance å putte i et vanlig vannkjølingssystem.. Han svarte at det burde gå greit så jeg tenker jeg skal bestille chipset og skjermkort vannkjøling til min eksisterende hjemmemekka vannkjølingskasse :smile: kanskje den harddisk saken også.. den ser heftig ut, men det er jo bare gadget faktor det ass.. tøft å skryte av lissom.. Nå er det bare 1 uke og 3 dager til det kommer :smile: :razz:

 

kontakt folka hos oik du.. de var flinke til å svare fort og bra :grin: folka der kan i alle fall garantert svare bedre enn meg lissom.. e-mail adressa ligger på sia demmes...

 

[ Denne Melding var redigert av: pærs0n på 2001-11-30 15:02 ]

Lenke til kommentar

Regner med det... Såfremt du ikke har fikla med den eller.no.. Det er jo et ferdig montert system så hvis du bare monterer det når du kommer hjem uten å kødde noe med vifter eller ekstra slanger eller hva det skulle være er det OiK's (eller Koolance's) ansvar hvis noe springer lekk og alt går til hævlvette...

 

anbefaler at du mail oik sjæl å spør de.. hjemmesia demmes er mamut.com/oik ... der ligger mailadressa også..

Lenke til kommentar

Jeg sendte ham en mail tidligere idag !

Men jeg snakket også med en på IRC, som fortalte om personer som hadde mistet pc'en sin i gulvet (de hadde vann-kjøling).

Så jeg tror at jeg ikke skal ha vann-kjøling :grin::eek: !

 

Noen som har noen andre forslag ?? :roll:

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: ahpadt på 2001-11-30 23:23 ]

Lenke til kommentar

Unnskyld meg? Miste pc'en i gulvet? Da er man temmelig hjernedød, du ødelegger jo en god del uansett da (harddisk f.eks)... Neidu, vannkjøling forevah for meg.. stille, og sykt effektivt.. Dessuten er det stilig og har høy skrytefaktor :smile: menmen, vannkjøling er ikke forbeholdt alle :razz:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...