Gå til innhold

NEC1770NX slår seg av..


ASDW

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte meg en komplett PC pakke fra netshop i mars, og valgte derfor en NEC 1770NX.. i det siste har den helt plutselig bare skrudd seg av, og skjermen har da blitt svart, såklart...

 

Noen som vet hva som kan forårsake dette problemet? Skjermen skrus alltid av når jeg ikke sitter ved den, og jeg har aldri mistet den i bakken/slått den ol.

 

Har jeg en sak på dette hvis jeg velger å reklamere? det er jo en feil ved skjermen som er ganske irriterende..

 

Jeg har aldri reklamert på et produkt før, og jeg lurer derfor på om hvis jeg reklamerer,kan slenge på noen hundre lapper og få en annen skjerm i stedet?

 

Takker for svar..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har vel ikke noen skjermsparer som deaktiverer sync-signalet til skjermen...?

Så lenge deg skrur seg av kun når du er bort fra maskinen kan det være noe slikt. Alternativt ville den skrudd seg av uansett om du brukten den eller ikke.

 

Forutsatt at det er skjermen som feiler er det det interne strømadapteret som feiler og må byttes. Dette er en grei reklamasjonssak hos NEC :-)

 

NEC har 3 års garanti og det er bare å ringe helpdesk'en deres og melde inn feilen så sender de ny skjerm. Sjekk info på www.nec-display-solutions.no.

 

Nei, det er ikke mulig å oppgradere eller bytte skjerm ved service. NEC sender deg en ny skjerm. (Normalt er dette en såkalt overhalt (reparert) skjerm som skal være tilsvarende alder som den du har fra før.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...