Gå til innhold

Hvordan reise til Amsterdam billigst mulig?


Feh

Anbefalte innlegg

Jeg og noen kompiser tenkte vi skulle ta en tur til Amsterdam for å se DJ Tiesto spille i Heneiken Music Hall den 3. desember.

 

Har tittet rundt en del på internett, men det eneste jeg finner er flyreise med enten KLM eller SAS Braathens, og koster opp mot 2000 kr for tur/retur.

 

Finnes det noen billigere alternativer (trenger ikke være avreise fra Oslo lufthavn, men må være på østlandet/i sverige).

 

Jeg har heller ikke greid å finne ut om det går noen ferge dit fra noe sted i norge.

 

Noen som har vært der før? Åssen kom du deg dit og hvor mye kosta det?|

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg sjekket på ryanair, fyllte inn de aktuelle datoene etc. kostet det 400 kr til london (2. desember) og 700 kr tilbake (4. desember) :hmm:

 

edit: og med Easyjet kostet det 45 pund fra london til amsterdam, og 45 pund tilbake...

 

edit2: Totalprisen med easyjet kom på ~150 euro tur retur london/amsterdam...

 

Hvordan du fikk til under 500 kr skjønner jeg ikke :p

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Du må se etter billige reiseruter pg være fleksibel skal man reise billig. I ditt tilfelle ville jeg ha ventet en dag og tatt flyet som går grytidlig neste dag og koster 77kr f/avgifter. Går fint ann å sove noen timer på Stansted.

 

Alternativ;

Oslo (Gardermoen) -> Berlin (Schônefeld) 400 kr på germanwings

Berlin (Tegel) -> Schippol; 29EUR www.airberlin.com

 

Viktigste er å være fleksibel og tidlig ute med å bestille billetter når det kjøres kampanjer. Hva med å kombinere turen med et lengre opphold i London/Amsterdam/Berlin/Hamburg(?) og fly når det er billig?

 

sjekk denne siden for billigselskaper; http://www.lowcost.com/flights/en/

Luftens svar på Lidl!

Endret av RagnarDanneskjold
Lenke til kommentar

Vi kan ikke dra på andre dager enn fredag, helst så tidlig som mulig da. Vi kan være fleksible med å dra enten søndag eller mandag... Men vi får nok være på utkikk hele tiden etter billige billetter. Er synd at det ikke er noe billig fra norge/sverige og rett til amsterdam :(

 

Uansett takk for hjelp :) jeg skal forseslå det for kompisen min, så får vi vurdere litt hva vi gjør. Til Tiesto konserten skal vi uansett :p

Endret av Feh
Lenke til kommentar

klm er nok billigst til amsterdam. Besøk klm.com og søk på reise der. Det pleier å være dyrest å reise hjem på søndager så burde heller dra hjem mandag.

Koster vel 1300kr tur retur pr person og det er vel ikke alt for ille til amsterdam..

Du kan jo såklart prøve å få det billigere med å reise til f.eks london eller andre steder og ta enda et fly videre men du sparer nok ikke mye penger da og er det virkelig verdt det? Regnestykket noen poster før var vel kun 1 vei? Du skal vel tilbake igjen også?

Lenke til kommentar

Ja når jeg regner på KLM blir det ~1450 tur/retur. Avreise kl. 10 fredag og hjemreise kl. 10 søndag (var ikke stor forskjell i pris på søndag og mandag).

 

Med SAS Braathens kom det på 1800 kr.

 

Skal jo selvfølgelig hjem igjen også :p Blir bare en helg liksom. Hadde vært greit å gjøre det enklest mulig. Noen hundrelapper fra eller til spiller liten rolle. Hotell er heller ikke så himla dyrt der nede og det er ikke så nøye ettersom vi bare kommer til å tilbringe noen få timer på hotellet.

 

edit: Hvis vi hadde reist på lørdags morgen og hjem på mandags kveld kom det på 1200 kr med KLM. tur/retur. Det virket som en ganske overkommelig pris.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...