Gå til innhold

ekstra skjerm til den bærbare pc'en


VanOrton

Anbefalte innlegg

Hallo

Jeg har nettopp kjøpt meg en ny skjerm. Jeg skal bruke den på den bærbare pc'en min da jeg ikke har noe stasjonær. Problemet er at jeg ønsker en oppløsning på 1400 x 1050 på den bærbare pc'en og en oppløsning på 1280x1024

på den nye samsung skjermen.

Når jeg bruker 1280x1024 på den bærbare pc'en blir bildet fint på den eksterne skjermen, men da er det ikke noe bra på den bærbare, jeg må derfor ha 1400x1050 på denne. går det ikke ann å kombinere dette på en måte?

skjermkortet mitt er ati mobility radeon 9700.

Nå har jeg sittet i flere timer for å finne en løsning på dette, men finner ikke ut av det... er det noen som kan hjelpe meg der ute?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du leter etter en lett maate aa endre opploesning paa saa er Multires et ganske greit, lite (og gratis) program som skifter opploesning fort som f...

 

Men er kravet ditt aa se samme skjermbilde paa begge skjermene samtidig, bare bruke en om gangen eller er dual-screen maalet?

 

Om du bruker dual-screen vil du kunne ha 1400x1050 paa laptop skjermen mens du har 1280x1024 paa den eksterne. Desverre vil du ikke klare aa kjoere den samme opploesninga paa begge skjermene samtidig og samtidig faa det til aa se bra ut med mindre du bruker 1280x1024 og skrur av skalering av bildet paa laptop skjermen.

 

 

-

Per Christian

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...