Gå til innhold

artifacts på 9800 pro


victurus

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har et lite problem. Igår bestemte min pc seg for å gjøre noen ville stunts. Det viste seg at CPU vifta ikke gikk, noe jeg merket etter at pcen skrudde seg av. (96C) :ermm: Tok derfor ut vifta og monterte den i en annen pc. Der fungerte den fint. Satte så vifta tilbake, men kobla den til en annen strømforsyningspunkt. Da fungerte den. Lot systemet kjøle seg litt ned før jeg skrudde den på igjen. Men så skjedde det noe verre. Etter å ha latt pc kjøle seg ned, og så startet den, tror jeg skjermkortet tok kvelden. Inne på windows dukket plutselig 2-3 gigantiske artifacts opp (rød, grønn, sort). Skrudde derfor av systemet. Tok ut skjermkortet, monterte i en annen PC, og der begynte pcen bare å ule som få når jeg startet den (-og samme problem angående artifacts). :hrm:

 

Det jeg til syvende sist lurer på, er følgende; Noen som har noen ideer om hva som kan ha skjedd. Selv mistenker jeg at varmen har tatt K.O på kortet, men det bør da skje litt mer gradvis? I dette tilfellet var skjemen helt fin for så å bli helt cp i neste sekund. Kan skjemkortet evt reddes på noen vis? -Og kan det være noen tegn på at hovedkortet vil takke for seg?

 

Systemet:

 

shuttle sn85g4v2

amd 64 3000+

sapphire ati radeon 9800 pro

OCZ 1024 dual platinum ed.

 

På forhånd takk

victurus

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kjøp deg helt ny PC så er du trygg. :whistle:

 

Staljin

Off topic: Så unødvendig å si. (Selv om det var ironi)

 

On topic: Du har ikke en 100% garanti for at et annet skjermkort vil virke i dataen din, iogmed at det andre streiket. Men du prøvde jo ett annet som du sa, og det virket. Så jeg tror bare det er gfx'n som har streika.

 

Angående det med garanti: Siden den strømkontakten ikke funker fordi den mest sannsynlig har vært i bruk, så vil jeg tro at du kan få det på garantien.

Lenge siden du kjøpte dataen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...