Gå til innhold

Shaman tråden! Diskuter her..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...

Ville nok sett mot outland for gear. Husker ikke hvilket lvl du må være for å entre de første instancene der, men det er nok der du finner det beste gearet som er oppnåelig pr. i dag.

Kan også tenke meg at BoA gearet vil være ganske bra.

Jeg har ingen anelse om hva som fremdeles eksisterer av de gamle settene nå som mye av content er fjernet. naxx, zg mm...

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Hei! :)

 

Jeg driver å levler en elemental shaman nå, er lvl 23. Det er et par ting jeg lurer på. For det første; det eneste jeg i grunn gjør nå; er å sørge for å alltid ha Lightning Shield og Searing Totem oppe, for så å spamme Lightning Bolt. Om jeg begynner fighten med Flame Shock (som jeg egentlig vil siden det er en DOT), så blir hele kampen melee siden casting-tiden på Lightning Bolt er ganske lang. Hva bør jeg gjøre?

Jeg bruker også Earth Shock mer som et finishing move enn noe annet, og innimellom om jeg blir nødt bruker jeg Thunderstorm. Er dette riktig?? Jeg trodde elemental shaman var en ranged dps, men om jeg bruker DOTs får jeg altså fienden i fleisen med èn gang. Siden jeg vil prøve karakteren i dungeons vil jeg helst ikke se ut som en idiot....(tross alt bedre å gjøre den jobben her inne...) :blush:

 

Noen råd om low lvl elemental dps??

Lenke til kommentar

Det er nok elemental som tiltrekker meg mest, så jeg holder meg til det. Men det var godt å høre at andre også gjør det på denne måten, begynner nesten å lure når det er flere ting man nær sagt ikke bruker... :)

Lightning bolt -> lightning bolt -> flame shock

 

Da får du inn to bolts før mobben kan nå deg. Siden flame shock er instant og uten reisetid, så er det lite gunstig å starte med dette.

Lenke til kommentar

Hvorfor flame shock og ikke earth shock? Sistnevnte gjør mer vel mer instant skade, og vil dermed gjøre mer skade enn flame shock fordi han forhåpentligvis dreper mobben før dot'en har ticket fullt ut?

Jeg skrev flame shock utelukkende fordi han pleide å åpne med det :-)

Earth shock kan være bra, eller man kan droppe shocks i det hele tatt dersom mana er et problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...